Grup62
Tapa dura sense s/cob(cartoné)
Triar format
Format únic
Veure opcions de compra

La cuina mediterrània

Editorial: Columna Edicions
Temàtica: Cuina | Receptes
Col·lecció: COL.LECCIO CUINA
Nombre de pàgines: 408

Sinopsi de La cuina mediterrània:

Les receptes més delicioses per cuidar-se menjant bé.
Arreu del món es parla de la dieta mediterrània, la nostra dieta, com a referent d'una alimentació sana. I és que a la Mediterrània, per les seves característiques climàtiques, s'hi troba un tipus d'aliments que resulten molt saludables. Aquest llibre presenta les millors receptes dels països mediterranis (des de Catalunya fins a Turquia, des del Magreb fins a Israel) explicades amb detall i amb molts suggeriments i consells dietètics.
Tapa dura sense s/cob(cartoné)
Triar format
Format únic
Veure opcions de compra

Sobre l'autor de La cuina mediterrània

David Lienas (Barcelona, 1972) va estudiar cuina a l'escola Hofmann i ha treballat a diversos restaurants guardonats amb estrelles Michelin a Barcelona, Madrid, Lisboa i Estrasburg. Ha estat xef de diversos restaurants a Barcelona com el Màgnum 7 Portes o El Cangrejo Loco i ha treballat com a assessor del Consell d'Europa respecte als Productes Regionals europeus. Actualment és professor a l'escola de cuina Bell Art i és el cuiner del grup de ... Llegir-ne més

Fitxa tècnica

Data de publicació: 01/06/2007 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-664-0829-5 | Codi: 10020992 | Format: 16 x 27 cm. | Presentació: Tapa dura sense s/cob(cartoné) | Col·lecció: COL.LECCIO CUINA

Totes les opinions de La cuina mediterrània

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir