Grup62
Tapa dura amb sobrecoberta
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

La doble vida d'Okita Soji

Editorial: Columna Edicions
Col·lecció: Clàssica
Nombre de pàgines: 464

Sinopsi de La doble vida d'Okita Soji:

Una història d’amor impossible durant la tercera guerra carlista. Una princesa enamorada, un samurai disposat a tot per ajudar-la.

La història poc coneguda de dos personatges rebels: una jove aristòcrata que es revolta contra les imposicions al seu sexe i un guerrer vingut de l’extrem del món amb l’ànima commocionada per la guerra.

Blanca, la jove cunyada del pretendent carlí a la corona d’Espanya, decideix aprendre esgrima per poder lluitar al costat del seu marit en la campanya de Catalunya. Són els anys de la tercera carlinada. Okita Sõji, l’últim bushi de la guàrdia del shõgun, al Japó, es refugia a prop de Perpinyà, a casa de l’oficial francès que el va salvar de la desfeta. Ell li farà de mestre. Tots dos, la princesa i el samurai, penetraran a les aspres terres de la Garrotxa per enfrontar-se als seus respectius destins.

La doble vida d’Okita Sõji és una novel·la basada en la vida de dos personatges històrics excepcionals que parla de coratge i superació, també de lleialtat, amor i honor. Retrata amb delicadesa i mestria un xoc de cultures sorprenent i ens introdueix de ple als camins de la Garrotxa de finals del segle xix.

Una història d’amor impossible durant la tercera guerra carlista. Una princesa enamorada, un samurai disposat a tot per ajudar-la.

Tapa dura amb sobrecoberta
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

Sobre l'autor de La doble vida d'Okita Soji

© Arxiu personal de l'autor

Carles Batlle Jordà és novel·lista, autor teatral i traductor. Entre les seves obres dramàtiques destaquen Temptació, traduïda i muntada en més de deu llengües, Combat (1998), Suite (premi SGAE, 1999), Oasi (2001; premi Josep Amatller, 2002), Oblidar Barcelona (premi Born, 2008), Zoom (premi 14 d’abril, 2010) o Nòmades (premi Octubre, 2019). També és autor de la trilogia de novel·la fantàstica Kàrvadan.

Ha estat director de l’Obrador de la Sa...

Llegir-ne més

Altres llibres de Carles Batlle Jordà

Continguts extra

Fragment
La_doble_vida_d_Okita_Soji.pdf
Descarregar 1,05 M
Informa't de les nostres novetats de novel·la històrica
Apunta't i t'informarem de les nostres novetats més destacades
Carregant...

Fitxa tècnica

Data de publicació: 08/06/2022 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-664-2921-4 | Codi: 10298194 | Format: 15 x 23 cm. | Tinta: Integradas en b/n | Presentació: Tapa dura amb sobrecoberta | Col·lecció: Clàssica | Sentit de lectura: Occidental

Totes les opinions de La doble vida d'Okita Soji

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir