Grup62
Rústica sense solapes
Triar format
Format únic
Comprovar disponibilitat
Editorial: Edicions 62
Temàtica: Teatre
Nombre de pàgines: 96

Sinopsi de Oasi:

Premi Josep Ametller 2002
Un home torna a casa després de deu anys d'exili: l'antic casalot de la família és a punt de desaparèixer sota les aigües d'un pantà. Abans que això no passi, però, ha de resoldre algunes qüestions pendents: la conflictiva relació que l'uneix al seu germà, el record d'un antic amor, l'esperança de recuperar les sensacions del passat... Però les coses no succeeixen com havia previst: la casa és habitada clandestinament per una noia i el seu avi, dos immigrants il·legals que s'amaguen de la policia... Amb Oasi, Batlle ofereix una sincera reflexió sobre determinats aspectes de la nostra societat: l'especulació, la destrucció del paisatge, la repressió política als anys noranta... L'autor, però, s'interessa sobretot pel drama dels "desplaçats", i arriba a la conclusió que, si bé el retorn és impossible, l'emmirallament en la mirada de "l'altre" ofereix una possibilitat de supervivència.
Rústica sense solapes
Triar format
Format únic
Comprovar disponibilitat

Sobre l'autor de Oasi

© Arxiu personal de l'autor

Carles Batlle Jordà és novel·lista, autor teatral i traductor. Entre les seves obres dramàtiques destaquen Temptació, traduïda i muntada en més de deu llengües, Combat (1998), Suite (premi SGAE, 1999), Oasi (2001; premi Josep Amatller, 2002), Oblidar Barcelona (premi Born, 2008), Zoom (premi 14 d’abril, 2010) o Nòmades (premi Octubre, 2019). També és autor de la trilogia de novel·la fantàstica Kàrvadan.

Ha estat director de l’Obrador de la Sa...

Llegir-ne més

Altres llibres de Carles Batlle Jordà

Fitxa tècnica

Data de publicació: 07/03/2003 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-297-5271-7 | Codi: 10028871 | Format: 13 x 21,1 cm. | Presentació: Rústica sense solapes | Col·lecció: El Galliner. L'Escorpí/Teatre

Totes les opinions de Oasi

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir