Grup62
Rústica amb solapes
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

La meva temporada a l'infern

Editorial: Fanbooks
Col·lecció: Ficció
Nombre de pàgines: 320

Sinopsi de La meva temporada a l'infern:

Una història que neix des de la senzillesa més pura per acabar transportant-nos a una espiral de fets i emocions que ens sacsejarà i ens ensenyarà la part més fosca de la nostra societat.

Fa 13 anys, en un poble de muntanya on no hi passa mai res, un adolescent va morir durant una batuda de caça. En aquest mateix poble, ara, la meva mare ha desaparegut en estranyes circumstàncies. Els dos fets, a la seva manera, es connecten i es relacionen, trasbalsant aquest lloc aparentment idíl·lic: la mort de l’adolescent convertida en la llegenda negra del poble, que espanta els nens i inquieta els adults. La desaparició de la mare en una amenaça palpable que desperta els sentiments més foscos dels vilatans.

Em dic Ricard. Ricky pels amics. Rick per la mama.

Aquesta història és la del bàndol dels perdedors, format per persones com tu que un dia es van trobar en una situació no prevista, no volguda, alarma i sorpresa, i te lloc durant la setmana més confosa, els dies més tristos, les hores més fosques de la meva vida. A primeríssima hora del matí d’un diumenge de febrer, una parella de boletaires van trobar el cotxe de la mare a l’aparcament de l’Hipermercat. Tenia la porta de la conductora oberta de bat a bat però, ni a dins ni als voltants, hi havia cap rastre d’ella.

Just allà va començar el meu descens a l’infern.

Rústica amb solapes
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

Sobre l'autor de La meva temporada a l'infern

Gerard Guix (Vic, 1975) és escriptor. Ha publicat les novel•les La deriva dels continents (2005) i Dia de caça (Columna, 2007). També és autor de la novel•la juvenil El prodigi (2011), primera part d’una trilogia fantàstica que continua amb L'enginy. Un relat seu està inclòs en l’antologia de nova literatura catalana Veus (2010), que compta amb una versió castellana. Entre les seves obres com a dramaturg, destaquen Gènesi 3.0 (Premi Fundació R...

Llegir-ne més

Continguts extra

Fragment
La_meva_estada_a_linfern.pdf
Descarregar 876,28 K

Enllaços relacionats

Instagram

Fitxa tècnica

Data de publicació: 13/10/2021 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-18327-67-4 | Codi: 10281232 | Format: 14 x 21,5 cm. | Presentació: Rústica amb solapes | Col·lecció: Ficció | Sentit de lectura: Occidental

Totes les opinions de La meva temporada a l'infern

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir