Grup62
Rústica sense solapes
Triar format
Format únic

La trobada amb la realitat

Editorial: Columna Edicions
Col·lecció: IDEES

Sinopsi de La trobada amb la realitat:

Un llibre és ple de pensaments positius, de conviccions nascudes de l'experiència i la raó, de sentiments d'esperança que pretenen omplir els buits espirituals de les persones ferides pel dubte i la incertesa generats per la irracionalitat del món actual i per la duresa de les seves pròpies vides.

¿Qui sóc? ¿Sóc algú o simplement una il·lusió? ¿Déu existeix? ¿És possible trobar unes respostes raonables i comunes a les grans preguntes que l’home s’ha fet al llarg dels temps?Hem reduït la Terra als seus quatre pilars existencials: l’Home, la Humanitat, Déu i l'irracional "món tal com és". L'Univers no és un cúmul d'astres freds, sinó el camp de batalla de la història humana. Sense l'home, l'Univers estaria buit. Aquesta obra és un salt de la visió interna a l'acció. El sofriment no està per ser entès sinó per ser resolt. L'acció conté en si totes les ideologies, totes les filosofies, totes les religions, l'Univers sencer i Déu mateix.

Aquest llibre és ple de pensaments positius, de conviccions nascudes de l'experiència i la raó, de sentiments d'esperança que pretenen omplir els buits espirituals de les persones ferides pel dubte i la incertesa generats per la irracionalitat del món actual i per la duresa de les seves pròpies vides. Cal que entenguem els pilars existencials de l'Univers en què vivim. Tots estem cridats a intervenir per posar remei al sofriment de la Humanitat, ferida mortalment per la pobresa.

Rústica sense solapes
Triar format
Format únic

Sobre l'autor de La trobada amb la realitat

© Vicente Peiró (Foto-Film Calella, 2001)
Vicenç Ferrer s'ha convertit en mite i llegenda. En ell hi convergeixen l'acció i l'espiritualitat, unides en una alquímia magistral.Amb el suport d'un gran nombre de persones entregades, herois anònims, ha consagrat tota la seva vida i esforços al servei de la gent ferida per la pobresa i la misèria en els seus nivells més inhumans. Per a milers de persones pobres i oprimides, Vicenç Ferrer representa la llibertat i l'esperança de viure; és u... Llegir-ne més
Informa't de les nostres novetats de novel·la contemporània
Apunta't i t'informarem de les nostres novetats més destacades
Carregant...

Fitxa tècnica

Data de publicació: 01/01/2011 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-664-1392-3 | Codi: 10021260 | Format: 16 x 2,3 cm. | Presentació: Rústica sense solapes | Col·lecció: IDEES

Totes les opinions de La trobada amb la realitat

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir