Grup62
Rústica sense solapes
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

La Vall de Kazaam 2. Salvem la Magic-Con!

Editorial: Estrella Polar
Temàtica: Infantil | Fantasía
Col·lecció: Valle Kazaam
Traductor: AA. VV.
Nombre de pàgines: 144

Sinopsi de La Vall de Kazaam 2. Salvem la Magic-Con!:

Una nova aventura a la Vall de Kazaam, l'indret misteriós més guai del planeta!

WOW!

La Coco està al·lucinant. La Magic-Con se celebra aquest any a la Vall de Kazaam. I, per si no ho saps, és la convenció de mags més important i GUAI de l'univers. Imagina: bruixes, fades i mags de tot arreu, demostracions de conjurs, animals fantàstics... i paradetes de gofres! Però si la Magic-Con és flipant, l'embolic que hi munta la Coco és ÈPIC. De debò, el que passa és tan xungo... que posa en perill tota la vall!

Ara, la Coco, per salvar Kazaam, haurà d'emprendre un viatge ple de perills i aventures amb el Pernil, una maga superpoderosa anomenada Glinda i una cabra. Sí. Ho has sentit bé. Una cabra. Així que ja ho saps: prepara't per a qualsevol cosa!

Rústica sense solapes
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

Sobre les autores de La Vall de Kazaam 2. Salvem la Magic-Con!

María Rubio és guionista, escriptora i creativa. Col·labora amb Disney, Comedy Central, AMC Networks i NBCUniversal, entre d'altres. Per la seva feina en aquests canals ha guanyat multitud de premis nacionals i internacionals, com un Sol de Bronce al Festival Iberoamericano de Publicidad o un Inspirational de Oro.

A més, va adaptar els diàlegs de ficció d'algunes de les sèries més exitoses de Cartoon Network, com ara Hora de AventurasTito Y...

Llegir-ne més

Bea Tormo (Logronyo, 1985) va cursar els estudis d'art i il·lustració a la seva ciutat natal i es va traslladar a Barcelona per prosseguir amb la seva carrera com a il·lustradora. Ha treballat dibuixant un munt de llibres per a editorials com SM, Anaya, Bruño, Santillana, Andrews McMeel, Astiberri… tant com a il·lustradora de llibres infantils i juvenils com a autora de còmics. També li ha donat temps per col·laborar en revistes, fer els seus ...

Llegir-ne més

Continguts extra

Fragment
Salvem_la_magic_con.pdf
Descarregar 816,83 K
Informa't de les nostres novetats d'infantil
Apunta't i t'informarem de les nostres novetats més destacades
Carregant...

Per què llegirLa Vall de Kazaam 2. Salvem la Magic-Con!

1

L'autora de la Vall de Kazaam, María Rubio, és guionista de Cartoon Network i Comedy Central. És autora dels guions espanyols de sèries tan exitoses com Hora de AventurasTito Yayo Steven Universe. Riures assegurats!

2

Combina a la perfecció l'esbojarrat univers i el vocabulari d'Hora de Aventuras amb la fantasia i la màgia d'Anna Kadabra Isadora Moon.

3

Aventures que fomenten valors com l'amistat inquebrantable, l'autoestima, la curiositat com a motor de l'aprenentatge, el treball en equip o el poder de la fantasia i la imaginació.

4

Aventures autoconclusives que es poden llegir independentment. En cada una descobrirem un nou racó d'aquest indret màgic i surrealista que és la Vall de Kazaam.

5

Les il·lustracions de Bea Tormo accentuen més aquest estil humorístico i esbojarrat a la sèrie.

Fitxa tècnica

Data de publicació: 29/06/2022 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-1389-219-1 | Codi: 10292490 | Format: 14 x 20 cm. | Tinta: Color. Integrades en el terxt | Presentació: Rústica sense solapes | Col·lecció: Valle Kazaam | Traductor: AA. VV. | Sentit de lectura: Occidental

Totes les opinions de La Vall de Kazaam 2. Salvem la Magic-Con!

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir