Grup62
Rústica sense solapes
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

Vall de Kazaam 1. Una moguda màgica!

Editorial: Estrella Polar
Temàtica: Infantil | Fantasía
Col·lecció: Valle Kazaam
Traductor: AA. VV.
Nombre de pàgines: 144

Sinopsi de Vall de Kazaam 1. Una moguda màgica!:

Endinsa't a la Vall de Kazaam, l'indret secret més guai del planeta!

 

La col·lecció més divertida per a lectors de 8 a 10 anys: una barreja perfecta entre el món esbojarrat d'Hora de Aventuras i la màgia d'Anna Kadabra.

La Coco és una nena que viu a la Vall de Kazaam amb la seva àvia fetillera i el Pernil, el seu millor amic, un porc aficionat als sudokus. La vall és plena de coses meravelloses: de les aixetes surt batut de maduixa, hi ha dracs, ponicornis, dofins i neva gelat de nata. Ella, però, hi està tan acostumada que ha deixat d'apreciar-ho. S'avorreix.

Un dia, decideix creuar la frontera i endinsar-se en un món desconegut, on descobreix unes criatures fascinants: els Miiwiis, una mena de robots amb minipantalles a la panxa. La Coco está tan flipada que s'emporta un Miiwii a la Vall de Kazaam… però, és una bona idea portar-hi un ésser de qui gairebé no sap res? I si la Coco, sense adonar-se’n, estigués posant en perill els habitants de la Vall de Kazaam?

Rústica sense solapes
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

Sobre les autores de Vall de Kazaam 1. Una moguda màgica!

María Rubio és guionista, escriptora i creativa. Col·labora amb Disney, Comedy Central, AMC Networks i NBCUniversal, entre d'altres. Per la seva feina en aquests canals ha guanyat multitud de premis nacionals i internacionals, com un Sol de Bronce al Festival Iberoamericano de Publicidad o un Inspirational de Oro.

A més, va adaptar els diàlegs de ficció d'algunes de les sèries més exitoses de Cartoon Network, com ara Hora de AventurasTito Y...

Llegir-ne més

Bea Tormo (Logronyo, 1985) va cursar els estudis d'art i il·lustració a la seva ciutat natal i es va traslladar a Barcelona per prosseguir amb la seva carrera com a il·lustradora. Ha treballat dibuixant un munt de llibres per a editorials com SM, Anaya, Bruño, Santillana, Andrews McMeel, Astiberri… tant com a il·lustradora de llibres infantils i juvenils com a autora de còmics. També li ha donat temps per col·laborar en revistes, fer els seus ...

Llegir-ne més

Continguts extra

Fragment
Valle_Kazaam_1_Una_moguda_magica.pdf
Descarregar 1,81 M
Informa't de les nostres novetats d'infantil
Apunta't i t'informarem de les nostres novetats més destacades
Carregant...

Per què llegirVall de Kazaam 1. Una moguda màgica!

1

La creadora de la Vall de Kazaam, María Rubio, és guionista de Cartoon Network i Comedy Central. Ha escrit els guions espanyols de sèries tan exitoses com Hora de AventurasClarence o Steven’s Universe. Rialles assegurades!

2

Combina a la perfecció l'esbojarrat univers i vocabulari d'Hora de Aventuras amb la fantasia i la màgia d'Anna Kadabra

3

A més de l'humor, s'hi fomenten valors com l'amistat, l'autoestima, la curiositat com a motor de l'aprenentatge o el poder de la fantasia i la imaginació.

4

Aventures autoconclusives que es poden llegir independentment. En cadascuna descobrirem un racó d'aquest indret màgic i surrealista que és la Vall de Kazaam.

5

Les il·lustracions de Bea Tormo accentuen l'estil humorístic i esbojarrat de la sèrie.

Fitxa tècnica

Data de publicació: 23/02/2022 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-1389-186-6 | Codi: 10290930 | Format: 14 x 20 cm. | Tinta: Integrades a color | Presentació: Rústica sense solapes | Col·lecció: Valle Kazaam | Traductor: AA. VV. | Sentit de lectura: Occidental

Totes les opinions de Vall de Kazaam 1. Una moguda màgica!

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir