Grup62
Rústica sense solapes
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

Vall de Kazaam 3. Al rescat de Míster Pernil

Editorial: Estrella Polar
Temàtica: Infantil | Fantasía
Col·lecció: Valle Kazaam
Traductor: AA. VV.
Nombre de pàgines: 144

Sinopsi de Vall de Kazaam 3. Al rescat de Míster Pernil:

Hi pot haver un món encara més flipant que la Vall de Kazaam? Descobreix-ho en aquesta nova aventura de la Coco i companyia!

Míster Pernil ha desaparegut. Sí, sí, com ho sents. No és enlloc. S'ha esfumat. Evaporat. Ha volat. 

Ja pots posar el mode DRAMA en ON, perquè això és una tragèdia de la mida d'una síndria.

Naturalment, la Coco farà qualsevol cosa per salvar el seu adorat i pernilat amic. Ella aniria fins a la fi del món per salvar-lo!

I no és una manera de parlar, perquè precisament acaba en un lloc molt semblant a la FI DEL MÓN.

Així que prepara't per viure una aventura SUPERBOJA i MEGALOL amb la Coco i els seus nous amics: una dinosàuria robot i un mico que es dedica a llançar bombes.

Amb aquest equip, què pot anar malament?

Rústica sense solapes
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

Sobre les autores de Vall de Kazaam 3. Al rescat de Míster Pernil

María Rubio és guionista, escriptora i creativa. Col·labora amb Disney, Comedy Central, AMC Networks i NBCUniversal, entre d'altres. Per la seva feina en aquests canals ha guanyat multitud de premis nacionals i internacionals, com un Sol de Bronce al Festival Iberoamericano de Publicidad o un Inspirational de Oro.

A més, va adaptar els diàlegs de ficció d'algunes de les sèries més exitoses de Cartoon Network, com ara Hora de AventurasTito Y...

Llegir-ne més

Bea Tormo (Logronyo, 1985) va cursar els estudis d'art i il·lustració a la seva ciutat natal i es va traslladar a Barcelona per prosseguir amb la seva carrera com a il·lustradora. Ha treballat dibuixant un munt de llibres per a editorials com SM, Anaya, Bruño, Santillana, Andrews McMeel, Astiberri… tant com a il·lustradora de llibres infantils i juvenils com a autora de còmics. També li ha donat temps per col·laborar en revistes, fer els seus ...

Llegir-ne més

Continguts extra

Fragment
Vall_de_Kazaam_3.pdf
Descarregar 1,47 M
Informa't de les nostres novetats d'infantil
Apunta't i t'informarem de les nostres novetats més destacades
Carregant...

Per què llegirVall de Kazaam 3. Al rescat de Míster Pernil

1

L'autora de la Vall de Kazaam, María Rubio, és guionista de Cartoon Network i Comedy Central. És autora dels guions espanyols de sèries tan exitoses com Hora de AventurasTito Yayo Steven Universe. Rialles assegurades!

2

Combina a la perfecció l'esbojarrat univers i el vocabulari d'Hora de Aventuras amb la fantasia i la màgia d'Anna Kadabra Isadora Moon.

3

Aventures que fomenten valors com l'amistat, l'autoestima, la curiositat com a motor de l'aprenentatge, el treball en equip o el poder de la fantasia i la imaginació.

4

Aventures autoconclusives que es poden llegir independentment. En cada una descobrirem un nou racó d'aquest indret màgic i surrealista que és la Vall de Kazaam.

5

Les il·lustracions de Bea Tormo accentuen més l'estil humorístic i esbojarrat de la sèrie.

Fitxa tècnica

Data de publicació: 09/11/2022 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-1389-343-3 | Codi: 10301732 | Format: 14 x 20 cm. | Tinta: Color. Integrades en el text | Presentació: Rústica sense solapes | Col·lecció: Valle Kazaam | Traductor: AA. VV. | Sentit de lectura: Occidental

Totes les opinions de Vall de Kazaam 3. Al rescat de Míster Pernil

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir