Grup62
Butxaca
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

L'alegria que passa

Editorial: Educaula62
Temàtica: Teatre
Col·lecció: Educació 62
Nombre de pàgines: 224

Sinopsi de L'alegria que passa:

L’adaptació del clàssic de Santiago Rusiñol a càrrec de la companyia Dagoll Dagom.

La sirena de la fàbrica determina l’existència dels habitants del poble gris. Cada matí els obrers s’encaminen als seus llocs respectius de la cadena de muntatge i obstinadament hi treballen fins que conclou la jornada. Un tedi fatal domina el municipi, els seus veïns hi viuen anestesiats pels efectes de la inèrcia i subjugats dòcilment al seu alcalde.

Però l’arribada de l’Arca del Talent —una companyia d'artistes— provoca una sotragada. Els seus assajos i l’enlluernadora cantant del grup, la Zaira, desencadenen conseqüències inesperades que alteren el comportament dels habitants. Al poble gris, que experimenta les batzegades generades per la col·lisió de postures vitals diametralment oposades, s’obre una escletxa d’esperança.

Basada en l’obra homònima de Santiago Rusiñol, la present peça teatral —l’última de creació pròpia de Dagoll Dagom— es va estrenar amb gran èxit el març del 2023. Aquesta edició incorpora una introducció i una guia didàctica perquè els joves lectors puguin treballar l’obra a l’aula i fer-ne una lectura fecunda.

Butxaca
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

Sobre l'autor de L'alegria que passa

Dagoll Dagom fou creada el 1974 per Joan Oller, i s’estrenà amb dos espectacles d’arrel poètica:Yo era un tonto y lo que he visto me ha hecho dos tontos (1974), amb textos de Rafael Alberti, iNocturn per a acordió (1975), amb textos de Joan Salvat-Papasseit. Els seus primers espectacles amb èxit de públic van ser No hablaré en clase (1977), Antaviana (1978) i Nit de Sant Joan(1981). Aquestes obres consagraren la companyia com una aposta difere...

Llegir-ne més

Altres llibres de Dagoll Dagom, S. A.

Artículos sobre L'alegria que passa

Fitxa tècnica

Data de publicació: 30/08/2023 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-15954-92-7 | Codi: 10327035 | Format: 12,5 x 19 cm. | Presentació: Rústica sense solapes | Col·lecció: Educació 62

Totes les opinions de L'alegria que passa

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir