Grup62
Tapa dura amb sobrecoberta
Triar format
Format únic
Veure opcions de compra
Editorial: Columna Edicions
Col·lecció: Clàssica
Nombre de pàgines: 304

Sinopsi de L'amic de Praga:

Quan l’amistat és més intensa que l’oblit.

Dos joves fan amistat al bell mig de la guerra. La vida els separa i els porta a Xangai, Barcelona, Praga, l’Havana, Girona o Moscou. No es tornen a veure fins que, trenta anys després del seu comiat, una casualitat permet que reprenguin, amb dificultats, la relació. Aquests dos personatges reals, František Kriegel, metge comunista txec, i Jaume Ministral, escriptor i mestre català, van viure una intensa amistat sacsejada pels avatars polítics, bèl·lics i socials del segle passat. Dos investigadors empordanesos de ficció, la Dacs i en Tarongi, emprenen l’aventura de recuperar aquesta història fascinant.

Amb la combinació de documents reals –cartes, notícies de premsa, memòries, informes policials– i de recreacions literàries, L’amic de Praga es presenta com un intens exercici narratiu en què els lectors, al mateix temps que els dos investigadors, van reconstruint una amistat que és, alhora, un retrat en primera línia de l’Europa recent.

Una història tan real que només podia ser explicada com una novel·la.



Amb la col·laboració de la Generalitat de Catalunya, Departament de Cultura.

Tapa dura amb sobrecoberta
Triar format
Format únic
Veure opcions de compra

Sobre l'autor de L'amic de Praga

© Cristina Calderer

Joan Manuel Soldevilla Albertí (Barcelona, 1964) és catedràtic de literatura a Figueres des de fa més de trenta anys. Estudiós de la literatura i dels mitjans de comunicació de massa, és autor d’una quinzena de llibres. Després de la bona acollida de L’amic de Praga (Columna, 2018), Autopista és la seva darrera novel·la.

Llegir-ne més

Altres llibres de Joan Manuel Soldevilla Albertí

Continguts extra

Fragment
L_amic_de_Praga.pdf
Descarregar 1,23 M

Fitxa tècnica

Data de publicació: 10/01/2018 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-664-2336-6 | Codi: 10207036 | Format: 15 x 23 cm. | Presentació: Tapa dura amb sobrecoberta | Col·lecció: Clàssica | Sentit de lectura: Occidental

Totes les opinions de L'amic de Praga

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir