Grup62
Rústica amb solapes
Triar format
Format únic
Comprovar disponibilitat

L'art de la defensa

Editorial: Columna Edicions
Col·lecció: Clàssica
Nombre de pàgines: 688

Sinopsi de L'art de la defensa:

Una novel·la emotiva sobre l'ambició i els seus límits, sobre la família, l'amistat i l'amor, i sobre el compromís amb un mateix i amb els altres.

Tota la vida l'Schwartz havia desitjat tenir algun talent transcendent, una aptitud especial per la qual tothom coincidís a considerar-lo un geni. Ara que havia vist aquell talent tan a prop, no podia deixar-lo escapar".En Henry Skrimshander acaba d'arribar al Westish College. És un noi tímid i inexpert, però té un talent pel beisbol que frega la genialitat. Els seus únics amics són en Mike Schwartz, el capità de l'equip, i l'Owen, el company d'habitació d'en Henry, intel·ligent i carismàtic, amb un secret que podria fer perillar la seva brillant carrera.La Pella, la filla del rector de la universitat, que ha tornat a casa després d'un matrimoni fracassat decidida a posar ordre a la seva vida, descobreix que el seu pare s'ha enamorat bojament.I un dia fatídic en Henry comet una errada: un llançament desafortunat. I, de sobte, tot canvia..."Pur divertiment, àgil, com si Henry Fielding hi hagués ficat mà: com si Tom Jones girés entorn del beisbol i de la vida en un campus universitari". John Irving«Una primera novel·la tan completa com aquesta és una perla vertaderament estranya». Jonathan Franzen

Rústica amb solapes
Triar format
Format únic
Comprovar disponibilitat

Sobre l'autor de L'art de la defensa

Chad Harbach es va criar a Wisconsin i va estudiar a la Universitat de Harvard i Virgínia. És cofundador i coeditor de la revista cultural n+1, i L'art de la defensa és la seva primera novel·la Llegir-ne més
Informa't de les nostres novetats de novel·la contemporània
Apunta't i t'informarem de les nostres novetats més destacades
Carregant...

Fitxa tècnica

Data de publicació: 21/02/2013 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-664-1616-0 | Codi: 383212 | Format: 15 x 23 cm. | Presentació: Rústica amb solapes | Col·lecció: Clàssica

Blog

L'art de la defensa, de Chad Harbach

Hola a tots, Nosaltres.

Si us agrada el beisbol, aquest és el vostre llibre.

En Henry Skrimshander, l’Skrim pels amics, acaba d’ingressar al Westish College, una universitat de “gamma baixa”, per dir-ho d’alguna manera.

L’Skrim no abandona mai dues coses: una és el “Zero”, el seu guant de la bona sort, i l’altra és el llibre L’art de la defensa, escrit pel seu idolatrat Aparicio Rodríguez, exjugador de beisbol i que ara es dedica a fer de cercador de promeses d’aquest esport.

Es veu que l’Skrim és bo. Molt i molt bo. Hi ha diversos ulls que l’observen, i és per això que entra en una dinàmica d’entrenament i de disciplina que… que va de la llàgrima al vòmit de forma aleatòria.

És inhumà veure les pallisses que es fot aquest pobre nano, els horaris irreflexius, la dieta més que severa i la bogeria que comporta voler formar part de l’elit del món de l’esport. Quina animalada, déu meu!

Però no tot és beisbol. En aquesta petita universitat hi ha un marro… Començant pel senyor rector, passant per la seva estimada filla acabada de separar, pel xicot entrenador de la noia, i acabant pel pobre Skrim.

Si voleu saber què passa de debò al Westish College, ja ho sabeu: toca llegir L’art de la defensa de Chad Harbach.

Totes les opinions de L'art de la defensa

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir