Grup62
Rústica amb solapes
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

Les dones casades no parlen d'amor

Editorial: Columna Edicions
Col·lecció: Clàssica
Traductor: Esther Roig Giménez
Nombre de pàgines: 488

Sinopsi de Les dones casades no parlen d'amor:

Una novel·la que ha estat traduïda a vint-i-sis llengües i serà adaptada al cinema

«Tenir un secret és l'afrodisíac més potent del món i, inevitablement, el que falta en un matrimoni».Quan l'Alice decideix participar de forma anònima en un estudi sobre el matrimoni no s'imagina com aquest fet canviarà la seva vida de cap a peus. Quant de temps feia que ningú no estava altent al que sentia? El seu marit ja fa molt que no ho està... La confessió és alliberadora, i a poc a poc l'Alice es va enamorant de l'enquestador, l'Investigador 101. Però és realment amor, això?Fresca i actual, Les dones casades no parlen d'amor ofereix una mirada divertida sobre la crisi de la mitjana edat... i sobre com sovint ens és més fàcil compartir els nostres secrets amb estranys que no pas amb els qui estimem de debò. 

Rústica amb solapes
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

Sobre la autora de Les dones casades no parlen d'amor

Melanie Gideon va néixer a Rhode Island i viu a San Francisco Bay Area amb el seu fill i el seu marit. Les dones casades no parlen d'amor, la seva primera obra de ficció per a adults, ha estat traduïda a vint-i-sis llengües i serà adaptada al cinema. Llegir-ne més
Informa't de les nostres novetats de novel·la contemporània
Apunta't i t'informarem de les nostres novetats més destacades
Carregant...

Fitxa tècnica

Data de publicació: 05/06/2012 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-664-1516-3 | Codi: 383156 | Format: 15 x 23 cm. | Presentació: Rústica amb solapes | Col·lecció: Clàssica | Traductor: Esther Roig Giménez

Blog

Les dones casades no parlen d'amor, de Melanie Gideon

Nosaltres, avui per primera vegada ens trobem amb dues interpretacions diametralment oposades d’un mateix llibre: Les dones casades no parlen d’amor, de la Melanie Gideon. D’una banda, la Lia ens va dir que no li va agradar gens. De l’altra, la Sònia s’estrena al Nosaltres amb un comentari que ens va enviar a nosaltresllegim@clickart.cat per recomanar-nos, precisament, aquesta novel·la.

Els publiquem els dos junts i així que cadascú tregui les seves pròpies conclusions, perquè una de les gràcies de la lectura és el debat posterior, oi?

Sònia

Hola! Tot i que fa dies que us vaig seguint, no m’he animat a escriure fins ara perquè en general no tinc gaire temps, però aquest any m’han donat les vacances al juliol i estic d’allò més relaxada: platja, piscina, becaines, cine, sèries… i llibres! Me n’acabo de llegir un que és molt divertit: Les dones casades no parlen d’amor, de la Melanie Gideon. Vaig riure tant, mentre me’l llegia! Jo sóc súperfan de Mujeres desesperadas i Sexo en Nueva York, i quan era a la llibreria preparant les lectures a posar a la maleta de seguida vaig pensar que aquesta seria la meva primera novel·la de l’estiu! No em vaig equivocar en l’elecció.

En general, tota ella és molt amena i fàcil de llegir perquè, a més, el que els va passant a les protagonistes enganxa. M’agradaria recomanar-vos un episodi que em va fer riure especialment: quan fan l’obra de teatre amb tot de nens disfressats d’oca! És que estava veient les meves amigues que tenen fills quan em parlen de les festes de final de curs… crec que els de les gandules de la platja encara se’n recorden de les meves riallades!

Bé, moltes gràcies per publicar aquest comentari i bones vacances quan us arribin  als qui encara no les estigueu fent!

(...)

Totes les opinions de Les dones casades no parlen d'amor

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir