Grup62
Butxaca
Triar format
Tria el teu format
Comprovar disponibilitat

Les dones de la Principal

Editorial: labutxaca
Col·lecció: LABUTXACA
Nombre de pàgines: 400

Sinopsi de Les dones de la Principal:

Maria Roderich (la Vella), Maria Magí (la Senyora) i Maria Costa són les tres dones que, al llarg de quasi un segle, han regentat la Principal, el casal més assenyalat del poblet de Pous, al cor de la comarca vinatera de l'Abadia. Elles tres, àvia, mare i filla, han fet prosperar les vinyes, després del desastre de la fil·loxera, a través d’un seguit de transformacions que consoliden el negoci del vi.

Però en la història de la Principal hi ha un punt fosc: l’assassinat d’un home que n’havia estat el capatàs, el 18 de juliol del 1936. Passada la guerra, un inspector de policia decidit a resoldre el cas emprèn una investigació que el portarà a descobrir els secrets de la família i una xarxa feta amb els nusos del temperament, la passió i el poder. L’Úrsula, la vella majordoma de la casa, i en Llorenç, el jove capatàs, seran molt més que simples testimonis d’aquell fet; amb ells es lliguen el passat i el futur de la història narrada en aquesta novel·la lluminosa i trepidant.

Butxaca
Triar format
Tria el teu format
Comprovar disponibilitat

Sobre l'autor de Les dones de la Principal

© © Eugeni Ordeig

Lluís Llach (Girona, 1948) va tancar el 2007 quaranta anys d'una carrera artística que el va dur a actuar arreu del món i a assolir èxits discogràfics sense precedents en la cançó catalana. Va debutar com a novel·lista amb l'esplèndida Memòria d'uns ulls pintats. Estimat Miquel és el seu segon llibre.

Llegir-ne més
Vídeos de Les dones de la Principal

Continguts extra

PDF
Bases legals del concurs
Descarregar 208,11 K
Fragment
Les_dones_de_la_principal.pdf
Descarregar 9,98 M
Informa't de les nostres novetats de novel·la contemporània
Apunta't i t'informarem de les nostres novetats més destacades
Carregant...

Coneix-ne més sobre Les dones de la Principal

Després del gran èxit de Memòria d’uns ulls pintats, torna Lluís Llach amb una novel·la excepcional.

Fitxa tècnica

Data de publicació: 04/11/2015 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-16334-61-2 | Codi: 10131075 | Format: 12,5 x 19 cm. | Presentació: Rústica sense solapes | Col·lecció: LABUTXACA

Totes les opinions de Les dones de la Principal

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir
Darrers comentaris
Pepa
- 03/01/2018

El tema m'ha semblat molt interessant però el domini del llenguatge m'ha semblat magistral...Gràcies a Lluis Llach per aquest regal i les sensacions que provoca, com a mínim a mi.

Molt recomanable.