Grup62
Tapa dura amb sobrecoberta
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

El noi del Maravillas

Col·lecció: EMPURIES NARRATIVA
Nombre de pàgines: 496

Sinopsi de El noi del Maravillas:

Torna Lluís Llach amb la seva novel·la més emotiva i personal. El retrat d'un cantant i d'un teatre de varietats del Paral·lel.

Roger Ventós (1939-2017) no va ser únicament un baríton de renom internacional en el món de l’òpera: va ser també, ara ho sabem, l’autor d’aquesta novel·la autobiogràfica. Per explicar-nos els seus orígens i detallar-nos els seus primers passos com a cantant líric, ens introdueix en el món fascinant del Maravillas, el teatre de varietats del Paral·lel barceloní on va créixer la seva família i on ell passa els anys d’adolescència i primera joventut. La història del local, des del seu origen a les acaballes del segle XIX fins a un grand finale insospitat, emmarca la vida d’en Roger, que s’acompanya d’un elenc de personatges inoblidables: la mare i l’oncle tramoistes, la propietària del teatre, els músics i els artistes, un exballarí reconvertit en apuntador i cambrer... I, naturalment, hi ha també el contrast cosmopolita del món de l’òpera, on res no és tampoc ben bé com sembla. I per darrere, movent els fils de la tramoia, la traça d’un autor cada vegada més experimentat, que sap de primera mà què vol dir ser un cantant i trepitjar els escenaris.

Tapa dura amb sobrecoberta
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

Sobre l'autor de El noi del Maravillas

© © Eugeni Ordeig

Lluís Llach (Girona, 1948) va tancar el 2007 quaranta anys d'una carrera artística que el va dur a actuar arreu del món i a assolir èxits discogràfics sense precedents en la cançó catalana. Va debutar com a novel·lista amb l'esplèndida Memòria d'uns ulls pintats. Estimat Miquel és el seu segon llibre.

Llegir-ne més

Continguts extra

Fragment
El_noi_del_Maravillas.pdf
Descarregar 369,86 K
Informa't de les nostres novetats de novel·la contemporània
Apunta't i t'informarem de les nostres novetats més destacades
Carregant...

Fitxa tècnica

Data de publicació: 08/11/2017 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-17016-15-9 | Codi: 10190336 | Format: 14 x 21,5 cm. | Presentació: Tapa dura amb sobrecoberta | Col·lecció: EMPURIES NARRATIVA | Sentit de lectura: Occidental

Totes les opinions de El noi del Maravillas

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir