Grup62
Butxaca
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

Les lleialtats

Editorial: labutxaca
Col·lecció: LABUTXACA
Traductor: Jordi Martín Lloret
Nombre de pàgines: 176

Sinopsi de Les lleialtats:

En Théo, un adolescent que es troba dividit entre uns pares enfrontats, i el seu amic Mathis tenen un secret. La seva mestra, l’Hélène, que tampoc no va tenir una infància fàcil i que sospita que alguna cosa no va bé amb en Théo, s’obsedeix a rescatar-lo i el converteix en el seu protegit. Just quan el Mathis més la necessita, la seva mare, la Cécile, pateix un daltabaix en descobrir una cosa terrible a l’ordinador del marit.
Les lleialtats segueix el destí d’aquests quatre personatges en un moment crucial de les seves vides, quan encara es pot triar entre sortir-se’n o cremar-se les ales. Es tracta de lleialtats, sí, cap a un mateix, cap als altres i cap a la societat. Una novel·la emotiva, alhora fosca i lluminosa, sobre els secrets destructius i les lleialtats enganyoses que s’amaguen darrere les portes tancades, en la qual els adults estan tan perduts com la canalla que haurien de protegir.

Butxaca
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

Sobre la autora de Les lleialtats

© Benjamin Chelly

Delphine de Vigan (1966, Boulogne – Billancourt). L’any 2001 va entrar en l’escena literària francesa i poc després, amb la novel·la No i jo (2007), va obtenir el Premi dels Llibreters francesos. Les hores soterrades (2009) i Els dies sense fam (2014) la van confirmar com una de les autores franceses actuals més rellevants. Res no s’oposa a la nit (2012) va suposar la seva consagració crítica i de lectors. Basat en una història real (2016), ad...

Llegir-ne més

Continguts extra

PDF
Guia didàctica "Les lleialtats", de Delphine de Vigan [material didàctic]. Elaboració Jaume Silvestre Llinares. Barcelona: Generalitat de Catalunya. Departament d'Educació, 2023.
Descarregar 2,88 M
Quadern alumnat "Les lleialtats", de Delphine de Vigan [material didàctic]. Elaboració Jaume Silvestre Llinares. Barcelona: Generalitat de Catalunya. Departament d'Educació, 2023.
Descarregar 3,28 M
Informa't de les nostres novetats de novel·la contemporània
Apunta't i t'informarem de les nostres novetats més destacades
Carregant...

Fitxa tècnica

Data de publicació: 20/01/2021 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-18572-05-0 | Codi: 10270530 | Format: 12,5 x 19 cm. | Presentació: Rústica sense solapes | Col·lecció: LABUTXACA | Traductor: Jordi Martín Lloret | Sentit de lectura: Occidental

Totes les opinions de Les lleialtats

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir