Grup62
Rústica amb solapes
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

L'estiu que em vaig enamorar

Editorial: Fanbooks
Col·lecció: Ficció romàntica
Traductor: Martí Mas Fontcoberta
Nombre de pàgines: 240

Sinopsi de L'estiu que em vaig enamorar:

La novel·la en què es basa la sèrie original de Prime Video.

La Belly mesura la vida en estius. Els hiverns només serveixen per comptar les setmanes que falten per arribar al mes de juny i marxar a la casa de la platja amb la Susannah, la millor amiga de la mare, i els seus fills, en Jeremiah i en Conrad. En Jeremiah és com un germà. En Conrad és el seu amor de sempre. Un amor impossible. Però aquest estiu no és com els altres. Ella ha canviat, i descobreix que atreu les mirades dels nois. En Jeremiah i en Conrad s’enfaden per qualsevol cosa. I la Susannah i la mare es comporten d’una manera estranya. Aquest estiu serà diferent. O potser acabarà com hauria d’haver començat.

Rústica amb solapes
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

Sobre la autora de L'estiu que em vaig enamorar

© Janelle Bendycki

JENNY HAN és l'autora de l'exitosa sèrie Estiu, que inclou L'estiu que em vaig enamorar, Un estiu sense tu i Sempre ens quedarà l'estiu i l'adaptació a sèrie a la plataforma Amazon Prime.

Llegir-ne més

Altres llibres de Jenny Han

Continguts extra

Fragment
L_estiu_que_em_vaig_enamorar.pdf
Descarregar 423,1 K

Per què llegirL'estiu que em vaig enamorar

1

L’estiu que em vaig enamorar és el primer volum de  la trilogia Estiu, que ha inspirat la sèrie de Prime Video, ja disponible.

2

Els títols de la trilogia Estiu han estat posicionats a les llistes dels llibres més venuts de mitjans com el New York Times, Publishers Weekly, USA Today i la cadena de llibreries Bames & Noble, entre d’altres. 

3

Després de l’èxit de la saga de pel·lícules de Netflix A todos los chicos de los que me enamoré, Jenny Han s’ha consolidat com a autora referent en la literatura juvenil romàntica.

4

Obra guardonada amb el ALA 2010 al Millor Llibre Juvenil.

Fitxa tècnica

Data de publicació: 28/06/2023 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-19150-50-9 | Codi: 10321132 | Format: 14 x 21,5 cm. | Presentació: Rústica amb solapes | Col·lecció: Ficció romàntica | Traductor: Martí Mas Fontcoberta | Sentit de lectura: Occidental

Totes les opinions de L'estiu que em vaig enamorar

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir