Grup62
Rústica amb solapes
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

Un estiu sense tu

Editorial: Fanbooks
Col·lecció: Ficció romàntica
Traductor: Martí Mas Fontcoberta
Nombre de pàgines: 256

Sinopsi de Un estiu sense tu:

La novel·la en què es basa la sèrie de Prime Video.

La Belly comença el primer estiu lluny de la casa de la platja. Aquest any es quedarà al seu barri, amb els amics de l’institut. Durant el curs han passat moltes coses: la Susannah, la millor amiga de la seva mare, ja no hi és, i això ha trastocat la vida dels seus fills, en Conrad i en Jeremiah. I també la d’ella. A més, el somni de la Belly s’ha fet realitat: ella i en Conrad han estat junts. Però ja s’ha acabat. Quan en Jeremiah li truca i li diu que en Conrad ha desaparegut, decideixen buscar-lo, i tots els camins semblen conduir fins a la casa de la platja. Es passarà la Belly un altre estiu darrere d’en Conrad o finalment el deixarà anar?

Rústica amb solapes
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

Sobre la autora de Un estiu sense tu

© Janelle Bendycki

JENNY HAN és l'autora de l'exitosa sèrie Estiu, que inclou L'estiu que em vaig enamorar, Un estiu sense tu i Sempre ens quedarà l'estiu i l'adaptació a sèrie a la plataforma Amazon Prime.

Llegir-ne més

Continguts extra

Fragment
Un_estiu_sense_tu.pdf
Descarregar 526,12 K

Per què llegirUn estiu sense tu

1

Un estiu sense tu és el segon volum de la trilogia Estiu, que correspon a la segona temporada de la sèrie de Prime Video El verano en que me enamoré.

2

Els títols de la trilogia Estiu han estat posicionats a les llistes dels llibres més venuts de mitjans com el New York Times, Publishers Weekly, USA Today i la cadena de llibreries Bames & Noble, entre d’altres.

3

Després de l’èxit de la saga de pel·lícules de Netflix A todos los chicos de los que me enamoré, Jenny Han s’ha consolidat com a autora referent en la literatura juvenil romàntica.

4

Obra guardonada amb el ALA 2010 al Millor Llibre Juvenil.

Fitxa tècnica

Data de publicació: 28/06/2023 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-19150-51-6 | Codi: 10321133 | Format: 14 x 21,5 cm. | Presentació: Rústica amb solapes | Col·lecció: Ficció romàntica | Traductor: Martí Mas Fontcoberta | Sentit de lectura: Occidental

Totes les opinions de Un estiu sense tu

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir