Grup62
eBook (Epub 2)
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

L'illa de l'holandès

Editorial: Columna Edicions
Temàtica: Infantil
Col·lecció: COL.LECCIO JOVE

Sinopsi de L'illa de l'holandès:

Davant un món cada vegada més deshumanitzat i materialista, els personatges d'aquesta novel·la reclamen el dret a defensar per tots els mitjans un estil de vida fet a mida d'ells.

Lluis Dalmau, un novel·lista en crisi creativa, és confinat a una illa per les seues idees contràries un règim dictatorial. La desolació inicial aviat canviarà amb el contacte amb una gent disposada a preservar la petita parcel·la de llibertat que s'han construït. Dalmau s'integrarà en una història on un deute del passat està a punt de remoure uns foscos fets que semblaven enterrats. Un misteriós personatge, propietari de la major part de l'illa, mantingut en l'anonimat i conegut com l'"holandès", té la clau per salvar un territori i unes vides, però ningú sap qui és. 

eBook (Epub 2)
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

Sobre l'autor de L'illa de l'holandès

© Jesús Císcar

Ferran Torrent (Sedaví) és un dels escriptors més consolidats, amb una producció exitosa que l’ha fet mereixedor de diversos guardons, com ara el Premi Sant Jordi de Novel·la, el Joan Crexells, el Nacional de la Crítica o el de la Crítica Serra d’Or.

Ha estat traduït al castellà, el francès, l’alemany, el romanès i l’italià. I entre les seves novel·les n’hi ha de tan celebrades com ara Gràcies per la propina (1994, Premi Sant Jordi), Societat...

Llegir-ne més
Informa't de les nostres novetats d'infantil
Apunta't i t'informarem de les nostres novetats més destacades
Carregant...

Fitxa tècnica

Data de publicació: 07/03/2013 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-664-1741-9 | Codi: 10033405 | Presentació: Epub 2 | Col·lecció: COL.LECCIO JOVE | Sentit de lectura: Occidental

Totes les opinions de L'illa de l'holandès

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir