Grup62
Rústica amb solapes
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

L'últim corb

Misteris de la Boira II
Editorial: Columna Edicions
Col·lecció: Clàssica | Sèrie Clàssica
Nombre de pàgines: 464

Sinopsi de L'últim corb:

Després de l’èxit de Misteris de la boira (Premi Carlemany per al Foment de la Lectura), arriba l’esperada segona part.

L’últim corb és la segona part de la bilogia Misteris de la Boira, guardonada amb el Premi Carlemany per al Foment de la Lectura.

L’Ordre Ministerial governa la Terra Fosca amb mà de ferro. El tirà, Kavega, ha prohibit estimar perquè l’amor crea un món que no pot controlar. La Gala i el Ciaran han fugit de les urpes del govern i s’han trobat amb els rebels. També coneguts com a immorals, són les persones que estimen, i es preparen per enderrocar el tirà. La Gala i el Ciaran tenen la missió de trobar la història que ho podria canviar tot: el secret dels poders de Kavega.

En el seu viatge, descobriran que l’amor també pot ser un tirà, i en companyia de la Sarsa i el Tim —una assassina i un esclau— s’enfrontaran al dolor i a la pèrdua, però també a l’alegria d’entendre qui són i com és el món on volen viure. Fugir de la guerra vol dir tenir totes les batalles pendents, i ara als rebels els toca lluitar per salvar tot el que consideren bell en aquest món.

 

«—Els Arbis creieu que el contrari de l’amor és l’odi, però no és així. El contrari de l’amor és la por. En nom de l’amor considerem que podem exercir poder sobre una altra persona. Per amor ens convertim en esclaus i esclavistes. Kavega controla aquest món amb el treball i vosaltres ho feu amb l’amor. Però sabeu què? Kavega vol privar el món del que ell no ha tingut. Jo, en canvi, donaré al món el que no vaig poder tenir.

—Un món de cendres.

—No. Un món de llibertat».

Rústica amb solapes
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

Sobre l'autor de L'últim corb

© Arxiu personal de l'autora

Selena Soro va néixer el 1991 a Barcelona i va viure entre muntanyes i sense televisió fins als quinze anys, amb dues mares i una germana. A Sort una professora li va encarregar un conte, i el relat «Un mar de boira» es va convertir anys després en la llavor de la seva primera novel·la. Treballa de periodista al diari Ara i el 2018 va deixar la redacció per acabar Misteris de la boira (2020), amb la qual va guanyar el Premi Carlemany per al Fo...

Llegir-ne més

Altres llibres de Selena Soro

Continguts extra

Fragment
L_ultim_corb.pdf
Descarregar 1,03 M

Fitxa tècnica

Data de publicació: 10/01/2024 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-664-3140-8 | Codi: 10337512 | Format: 15 x 23 cm. | Presentació: Rústica amb solapes | Col·lecció: Clàssica

Totes les opinions de L'últim corb

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir