Grup62
Rústica amb solapes
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

Mares, pares i més

Apunts sobre la meva família real i literària
Editorial: Edicions 62
Col·lecció: Llibres a l'Abast
Traductor: Imma Estany Morros
Nombre de pàgines: 336

Sinopsi de Mares, pares i més:

Feminisme i memòries familiars van de bracet en aquest brillant recull d’assajos de Siri Hustvedt, “la Virginia Woolf del segle XXI”.

Siri Hustvedt reprèn els temes que han marcat la seva trajectòria —la misogínia, la influència de l’entorn, la crítica al biologisme, la maternitat, les relacions i els abusos de poder, el silenciament de les dones, el poder de l’art—. Però aquest cop, recorre a la memòria personal i familiar i a la seva pròpia experiència com a escriptora.

Intel·ligent i expansiva, Hustvedt transita amb comoditat entre les històries de la seva mare —també de l’àvia i la filla—, i les de les seves “mares artístiques” —Jane Austen, Emily Brontë i Louise Bourgeois— per arribar a significats més amplis sobre la maternitat, l’amor i l’odi familiars, els prejudicis i la crueltat en una cultura modelada per l’autoritat masculina i les seves fantasies.

En definitiva, una mirada interdisciplinària i en profunditat a les lògiques i les qüestions urgents que defineixen l’experiència humana, i a les seves fronteres canviants, des d’una mirada feminista.

Rústica amb solapes
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

Sobre l'autor de Mares, pares i més

© Spencer-Ostrander

Siri Hustvedt (Minnesota, 1955) és llicenciada en Filologia Anglesa per la Universitat Colúmbia. Ha escrit poesia, novel·les i assajos: Reading to You (1982), Els ulls embenats (1992, Premi de la Crítica Internacional al Festival de Cine de Berlín), The Enchantment of Lily Dahl (1996), Yonder (1998), Allò que vaig estimar (2003, Premi de Llibreters del Quebec, Premi Femina Étranger i finalista del Premi Llibreter), A Plea for Eros (2005), Myst...

Llegir-ne més

Continguts extra

Fragment
Mares_pares_i_mes.pdf
Descarregar 450,06 K

Fitxa tècnica

Data de publicació: 30/03/2022 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-297-8020-8 | Codi: 10294180 | Format: 15 x 23 cm. | Presentació: Rústica amb solapes | Col·lecció: Llibres a l'Abast | Traductor: Imma Estany Morros | Sentit de lectura: Occidental

Totes les opinions de Mares, pares i més

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir