Grup62
Rústica amb solapes
Triar format
Tria el teu format
Comprovar disponibilitat

Marta Rovira, cada dia més a prop

Editorial: Pòrtic Edicions
Col·lecció: P.VISIONS
Nombre de pàgines: 184

Sinopsi de Marta Rovira, cada dia més a prop:

De dona a dona, el retrat d'una política diferent

Advocada, secretària general d'Esquerra Republicana de Catalunya, diputada i portaveu del partit republicà al Parlament, Marta Rovira ha estat també secretària general de l’Aliança Lliure Europea i professora de dret administratiu. Coneix de primera mà les entranyes del procés sobiranista i les seves implicacions jurídiques i d’abast internacional. Va néixer en democràcia i representa una nova generació que no renuncia a fer realitat els somnis de llibertat i de justícia social.

Però qui és aquesta vigatana discreta que fa tàndem amb Oriol Junqueras? Com i per què ha arribat fins aquí? Què pensen d'ella els qui la coneixen més enllà de la faceta política? Com combina responsabilitat pública i maternitat?

Eva Piquer ha sabut copsar la dona que respira i batega darrere la líder política que té un paper clau en el procés d’alliberament nacional i social de Catalunya. Cada dia més a prop.

Rústica amb solapes
Triar format
Tria el teu format
Comprovar disponibilitat

Sobre la autora de Marta Rovira, cada dia més a prop

Eva Piquer (Barcelona, 1969) és escriptora i periodista. Editora de la revista cultural Catorze.cat. Articulista de diversos mitjans. Col·laboradora de Catalunya Ràdio des del 1992. Ha estat professora de periodisme a la Universitat Autònoma de Barcelona, corresponsal a Nova York i coordinadora del suplement Cultura del diari Avui. Ha publicat una desena de llibres, entre els quals La noia del temps (1997), Una victòria diferent (2002), La fei...

Llegir-ne més
Informa't de les nostres novetats d'actualitat
Apunta't i t'informarem de les nostres novetats més destacades
Carregant...

Fitxa tècnica

Data de publicació: 13/03/2014 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-9809-281-3 | Codi: 10039068 | Format: 14 x 21,5 cm. | Presentació: Rústica amb solapes | Col·lecció: P.VISIONS

Totes les opinions de Marta Rovira, cada dia més a prop

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir