Grup62
Rústica amb solapes
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

Million reasons 1

Editorial: Fanbooks
Col·lecció: Ficció romàntica
Nombre de pàgines: 640

Sinopsi de Million reasons 1:

La primera novel·la Wattpad original en català!

Un milió de raons per estimar-te... Un milió de raons per deixar-te...

La Jody acaba d’arribar al nou institut de Miami Beach, i de seguida s’enfronta a la líder de les animadores, la Candice, i al seu xicot, el Cameron, el guaperes de l’institut, que té molt mal caràcter. Tots dos la tracten molt malament, sense un motiu aparent. Ben aviat, però, entre en Cameron i la Jody comencen a saltar espurnes, i contra tot pronòstic enceten una relació tempestuosa, que empitjora encara més la reacció de la Candice. Quina és la raó de tanta hostilitat? Per què en Cameron canvia tan fàcilment d’humor? Quin misteri del passat els persegueix? De mica en mica la Jody s’adonarà de qui són realment els seus amics i haurà de prendre una decisió sobre el seu futur, encara que li costi.

Rústica amb solapes
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

Sobre la autora de Million reasons 1

Judith Espígol i Aguilera és una escriptora catalana de Bescanó, Girona, que va néixer l’1 de març de 2002. Va començar a escriure als tretze anys i als quinze es va registrar a la plataforma Wattpad, on va publicar la seva primera trilogia en català anomenada Reasons, que ara es publica al segell Fanbooks. Actualment és estudiant d’infermeria, però la seva afició continua sent l’escriptura.

... Llegir-ne més

Altres llibres de Judith Espígol Aguilera

Continguts extra

Fragment
Million_reasons.pdf
Descarregar 450,83 K

Per què llegirMillion reasons 1

1

Primera novel·la Wattpad original en català.

2

Judith Espígol és una estudiant d’infermeria que va començar a escriure aquesta trilogia a la plataforma Wattpad. Amb 208k lectures, Million reasons és la novel·la de Wattpad en català amb més èxit entre els lectors.

3

En els darrers anys el fenomen Wattpad ha inundat el mercat editorial, però es tracta bàsicament d’un fenomen castellà, tot i que també té molta acceptació quan està traduïda al català (Joana Marcús, Boulevard...).

4

Primera part d’una trilogia, que es publicarà completa al llarg del 2023.

Fitxa tècnica

Data de publicació: 15/02/2023 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-19150-39-4 | Codi: 10314832 | Format: 14 x 21,5 cm. | Presentació: Rústica amb solapes | Col·lecció: Ficció romàntica

Totes les opinions de Million reasons 1

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir