Grup62
Rústica amb solapes
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra
Editorial: Fanbooks
Col·lecció: Ficció romàntica
Nombre de pàgines: 640

Sinopsi de The reason:

L'esperada segona part de Million reasons!

La Jody es trasllada de ciutat després d'uns mesos a la universitat i es retroba amb en Cameron, amb qui havien tallat la relació abans que ella marxés. Tot i que està convençuda que ja no l'estima, alguna cosa la sacseja per dins quan el veu. Ell té una altra relació i ella, un gran i terrible secret que li farà molt difícil reprendre una vida normal amb els seus amics. 

Rústica amb solapes
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

Sobre la autora de The reason

Judith Espígol i Aguilera és una escriptora catalana de Bescanó, Girona, que va néixer l’1 de març de 2002. Va començar a escriure als tretze anys i als quinze es va registrar a la plataforma Wattpad, on va publicar la seva primera trilogia en català anomenada Reasons, que ara es publica al segell Fanbooks. Actualment és estudiant d’infermeria, però la seva afició continua sent l’escriptura.

... Llegir-ne més

Altres llibres de Judith Espígol Aguilera

Continguts extra

Fragment
The_reason.pdf
Descarregar 383,27 K

Per què llegirThe reason

1

Continuació de Millions reasons, primera novel·la de Wattpad original en català.

2

Judith Espígol és una estudiant d’infermeria que va començar a escriure aquesta trilogia a la plataforma Wattpad. Amb 208k lectures, Million reasons és la novel·la de Wattpad en català amb més èxit entre els lectors.

3

En els darrers anys el fenomen Wattpad ha inundat el mercat editorial, però es tracta bàsicament d’un fenomen castellà, tot i que també té molta acceptació quan està traduïda al català (Joana Marcús, Boulevard...).

4

Segona part d’una trilogia, que es publicarà completa al llarg del 2023.

Fitxa tècnica

Data de publicació: 28/06/2023 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-19150-63-9 | Codi: 10323890 | Format: 14 x 21,5 cm. | Presentació: Rústica amb solapes | Col·lecció: Ficció romàntica

Totes les opinions de The reason

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir