Grup62
Rústica amb solapes
Triar format
Format únic
Comprovar disponibilitat

Oksa Pollock i el bosc dels perduts

Anne Plichota | Cendrine Wolf

Editorial: Columna Edicions
Col·lecció: Clàssica
Traductor: Josep Alemany
Nombre de pàgines: 480

Sinopsi de Oksa Pollock i el bosc dels perduts:

Les noves aventures d'Oksa Pollock
En Gus ha desaparegut! El millor amic de l'Oksa s'esfuma un matí en algun lloc de St. Proximus, el magnífic institut londinenc on estudien. L'únic que l'Oksa és capaç de trobar és el seu mòbil al terra d'una aula. Dins dels fitxers d'imatges hi troba una fotografia d'una dona estranyament familiar. Qui és, ella? I què ha estat d'en Gus?L'Oksa farà tot el possible per salvar el seu amic: desenterrarà perillosos secrets de família i s'endinsarà en un món paral·lel on la màgia conviu amb la por i on ni tan sols els riscos mortals no podran fer enrere els Campi-Qui-Pugui. 
Rústica amb solapes
Triar format
Format únic
Comprovar disponibilitat
Informa't de les nostres novetats de novel·la contemporània
Apunta't i t'informarem de les nostres novetats més destacades
Carregant...

Fitxa tècnica

Data de publicació: 01/03/2012 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-664-1470-8 | Codi: 383138 | Format: 15 x 23 cm. | Presentació: Rústica amb solapes | Col·lecció: Clàssica | Traductor: Josep Alemany

Blog

Oksa Pollock i el bosc dels perduts

En el primer llibre de l’Oksa Pollock vam conèixer-la a ella i la seva família, amb la seva àvia Dragomira, la seva mare Marie, el seu pare Pavel, el seu besoncle Leómido i dos grans amics de la família: en Gus, de 13 anys (com l’Oksa), i l’Abakum, el padrí de la Dragomira. També ens vam poder apropar als pares d’en Gus, en Pierre i la Jeanne.

I tot semblaria normal i més aviat avorridot si no fos perquè la noieta, de 13 anys, no és la russo-francesa que viu a Londres com podria semblar, sinó la Graciosa Jove, la descendent de la Graciosa,  que és la dirigent d’un món màgic a la Terra però que no sap on trobar-lo, i del qual va ser expulsada la seva àvia i tota la seva família fa més de 50 anys. I l’Oksa és l’única esperança que tenen els Campi-qui-pugui per tornar-hi.

Però a més d’amics, l’Oksa també té enemics: l’Orthon, el Felló més dolent del món d’aquí i del món d’allà, que potser no està tan mort com caldria; i en Mortimer, el fill de l’Orthon. Però potser també n’hi ha, d’enemics, entre els amics.

I què fas quan per error et trobes enquadrat i ets en Gus, el millor amic de l’Oksa, però sense cap dels poders dels De-dins? Doncs intentes sobreviure. I intentes seguir sent la persona més propera a l’Oksa, tot i que en Tugdual, un adolescent de 16 anys et guanyi terreny amb els seus ulls blaus i el seu magnetisme morbós. Però, i si només és un miratge, el seu interès per tot el que és fosc i perillós?

Una aventura fantàstica, de lluita, de supervivència, d’amor, d’amistat, de superació personal i col·lectiva, on tot és possible però tot és perillós. I que no s’acaba quan penses que s’ha acabat. Perquè sempre pot haver-hi algú que té ganes de fer-te la guitza. Sobretot si ets molt i molt poderosa, i molt i molt jove.

Ja li he passat a la meva neboda, que li passarà a la seva mare. I després el portarà a l’escola. M’ha mirat amb cara de “ja era hora tieta, que ets una lenta!”

Me l’ha pres de les mans. Bon senyal, no?

Totes les opinions de Oksa Pollock i el bosc dels perduts

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir