Grup62
Rústica amb solapes
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

On és la Marta?

Editorial: Fanbooks
Col·lecció: Thrillers
Nombre de pàgines: 352

Sinopsi de On és la Marta?:

La història d'un grup d’amics on res no és el que sembla.

La Marta ha desaparegut, i els seus amics de l’institut comencen a rebre missatges amenaçadors: si no expliquen el seu secret més vergonyós, la Marta ho pagarà car. El misteri sembla que estigui connectat amb la mort de la Júlia, que es va ofegar accidentalment un any abans. Qui és l’autor del xantatge i per què ha segrestat la Marta? I sobretot, què va passar exactament amb la Júlia?

Rústica amb solapes
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

Sobre l'autor de On és la Marta?

Cesc Cornet (Girona, 1979), devorador de novel·la negra i amant del true crime, compagina la feina de mestre amb la d’escriptor. A principis del 2022 va publicar la seva primera novel·la #FinsAquí, i el 2023 va publicar Vides en cercle, guanyadora del IV Premi Vilassar de noir, que el va consolidar com a una de les noves veus literàries dins el gènere negre en català. Amb On és la Marta? s’estrena en l’àmbit juvenil.

... Llegir-ne més

Per què llegirOn és la Marta?

1

Cesc Cornet (Anglès, 1979) és mestre i escriptor de novel·la negra. Va publicar el seu primer llibre el 2021 #Finsaquí a Llibres de Delicte, amb tres edicions. Aquesta és la seva primera incursió en la literatura juvenil.

2

El thriller és un gènere que té molta força en la franja juvenil, gràcies a diversos llibres com els de la Natasha Preston i a sèries de televisió com One of Us Is Lying.

3

La novel·la és una barreja encertada de thriller clàssic (víctima, criminal, policia, mitjans de comunicació sensacionalistes, secrets, testimonis) i de relacions personals (cobreix tot els fronts: sentimentals, sexuals, fòbies, embolics monetaris, xocs culturals, etc.).

4

Un gran laberint de connexions molt ben encaixat, personatges que cauen bé i malament alhora, ritme vertiginós que mai decau i llenguatge proper a al dels joves.

Fitxa tècnica

Data de publicació: 20/03/2024 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-10028-04-3 | Codi: 10339132 | Format: 14 x 21,5 cm. | Presentació: Rústica amb solapes | Col·lecció: Thrillers

Totes les opinions de On és la Marta?

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir