Grup62
Tapa dura sense s/cob(cartoné)
Triar format
Tria el teu format
Comprovar disponibilitat

Palmeres en la neu

Editorial: Columna Edicions
Col·lecció: Clàssica
Nombre de pàgines: 832

Sinopsi de Palmeres en la neu:

Una historia captivadora que recrea el nostre passat colonial a l?Àfrica. Una lectura que no voldràs abandonar.
«Aquesta nit us estimareu amb desesperació: sabeu que serà l'última nit que passareu plegats. No us tornareu a veure mai més. Mai més. No podrà ser. Us acariciareu i us besareu tan intensament com només ho poden fer dues persones angoixades, intentant impregnar-vos de l'essència de l'altre mitjançant el gust i el tacte. La intensa pluja tropical colpeja furiosa la barana verda del passadís exterior que porta a les habitacions, i ofega el so dels vostres gemecs furiosos. Els llampecs intenten allargar-se en el temps per vèncer la foscor.Un excel·lent relat que recupera les nostres arrels colonials i una commovedora història d'amor prohibit amb ressonàncies de Memòriesd'Àfrica.
Tapa dura sense s/cob(cartoné)
Triar format
Tria el teu format
Comprovar disponibilitat

Sobre la autora de Palmeres en la neu

Luz Gabás© Archivo de la autora

Luz Gabás (Montsó, 1968), llicenciada en Filologia Anglesa i professora titular d’escola universitària, va decidir dedicar-se a l’escriptura després d’anys d’estar vinculada a la docència. La seva primera novel·la, Palmeres en la neu (2012), es va convertir en un fenomen de crítica i vendes i des d’aleshores s’ha traduït a diversos idiomes. L’adaptació al cinema de la novel·la va significar un èxit rotund de taquilla i la pel·lícula va aconseg...

Llegir-ne més

Altres llibres de Luz Gabás

Fitxa tècnica

Data de publicació: 22/11/2012 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-664-1569-9 | Codi: 383189 | Format: 23 x 15 cm. | Presentació: Tapa dura sense s/cob(cartoné) | Col·lecció: Clàssica

Blog

Palmeres en la neu, de Luz Gabás

Aquí hi ha cacau… però cacau “Sampaka”! Del de Guinea Equatorial!

D’homes emprenedors sempre n’hi ha hagut, això no es nou, però no s’acaba el món fent les Amèriques…

És l’any 1953 i en Kilian abandona la neu d’Osca per començar amb el seu germà el viatja d’anada cap a una terra exòtica i desconeguda: l’illa de Fernando Poo. Un paisatge que els meravella, els torba i sedueix pel seu exotisme i exhuberància. Allà els espera el seu pare, un veterà de la finca Sampaka, on s’hi fa un dels millors cacaus que existeixen.

A Guinea Equatorial, en un context d’una Espanya deprimida (com sempre), amb més puces, gana i misèria que altra cosa, hi va haver homes valents (o desesperats) capaços de fer les amèriques a l’Àfrica.

A Palmeres en la neu, la Luz Gabás ens explica com era la vida dels colons, en aquest cas de l’Alt Pirineu aragonès, que van canviar la seva vida per un indret que poc tenia a veure amb Rioseta, Astún o Candantxú.

Trobo molt significatiu que una de les autores de bestsellers de novel·la històrica de la literatura espanyola actual, la María Dueñas, digui d’aquest llibre que és “una història captivadora que recrea el nostre passat colonial a l’Àfrica. Una lectura que desitjaràs no abandonar”. Déu n’hi dó, oi? Si voleu un altre referent per situar aquesta novel·la, aquí el teniu: Memòries d’Àfrica… Un llibre que no és poca cosa!

Àfrica, els seus costums, la seva gent, el clima i les dones, van enamorar aquests homes emprenedors, per molt dura que fos la vida a les plantacions.

Òbviament, aquests amors van tenir les seves conseqüències.

Si les voleu conèixer, llegiu Palmeres en la neu. No us decepcionarà!

Aquí teniu el primer capítol en pdf.

Totes les opinions de Palmeres en la neu

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir