Grup62
Tapa dura sense s/cob(cartoné)
Triar format
Format únic
Comprovar disponibilitat

Paraules d'amor

| David Escamilla

Editorial: Edicions 62
Col·lecció: Èxits
Nombre de pàgines: 272

Sinopsi de Paraules d'amor:

Una cançó, un amor, una ciutat, una història magnífica que apel·la a la força dels sentiments i evoca amb nostàlgia la fragilitat i la tendresa del primer amor
Les primeres cites van deixar pas a un ritual d'amor. Sempre era el mateix: després de fer-se la promesa que el seu amor seria etern, llançaven una rosa vermella a l'estany. Una flor de colors vius i fragància encisadora surant per aquelles aigües tèrboles com si fos un petit vaixell carregat de paraules d'amor que navegava cap a un destí incert. Enmig d'una ciutat que batega al ritme trepidant de les il·lusions i els somnis compartits d'un bon grapat de personatges carismàtics, aquesta jove parella viurà el desencís i la por, els dubtes i la foscor de les acaballes del franquisme. Al llarg dels anys, però, l'escalf del record del seu amor innocent perviurà.Una cançó, un amor, una ciutat, una història magnífica que apel·la a la força dels sentiments més sincers i evoca amb nostàlgia agredolça la fragilitat i la tendresa del primer amor. 
Tapa dura sense s/cob(cartoné)
Triar format
Format únic
Comprovar disponibilitat

Sobre l'autor de Paraules d'amor

David Martí (Barcelona, 1970) és autor de les novel·les Les bruixes d’Arnes i La metgessa de Barcelona. Abans de dedicar-se a l’escriptura va treballar de professor, consultor i responsable de projectes relacionats amb les tecnologies. Un bon dia, però, va decidir deixar-ho tot i canviar de vida. A La revolución interior i El guerrer adormit va explicar aquest procés. 

Llegir-ne més

Fitxa tècnica

Data de publicació: 22/03/2012 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-297-6925-8 | Codi: 387359 | Format: 15 x 23 cm. | Presentació: Tapa dura sense s/cob(cartoné) | Col·lecció: Èxits | Sentit de lectura: Occidental

Blog

Paraules d'amor, de David Escamilla

En Rubén s’ha llegit el Paraules d’amor del David Escamilla i ens n’ha fet la ressenya. Aquí la teniu:

Paraules d’amor és una novel·la barcelonina que transcorre entre els anys 1967 i 2009. Aprofitant els versos de la mítica cançó de Joan Manuel Serrat, David Escamilla, fill del gran locutor Salvador Escamilla, ens relata una època i sobretot una Barcelona.

Paraules d’amor és la cançó que uneix els dos enamorats de la història: la Maria i el Ramon. El 1967 hi ha un concert al Palau de la Música i la Maria comparteix escenari amb en Serrat. I la cançó és el pretext que crea el nexe d’unió entre aquesta parella que prové de dos móns molt diferents. Ella d’una família de la dreta franquista i ell d’una família d’esquerres.

Paraules d’amor s’embranca en el gènere de la novel·la romàntica ja que és una història d’amor, però el que és, sobretot, és una recreació d’una Barcelona i d’una època. Al llibre hi apareixen com a personatges el propis pares de l’escriptor, Joan Manuel Serrat (que és el padrí de David Escamilla), Guillermina Motta, Picasso, Dalí, etc. Paraules d’amor també recrea el moment històric de la “Gauche Divine” i dels locals de moda de la Barcelona dels anys 60 i 70.

Aquesta novel·la té un estil àgil i amè. És de fàcil lectura. David Escamilla aconsegueix homenatjar el seu pare per la gran tasca que va fer introduint la cançó en català en plena època franquista.

Molt recomanable!

Totes les opinions de Paraules d'amor

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir