Grup62
Rústica amb solapes
Triar format
Format únic
Veure opcions de compra

Per 13 raons

Premi Protagonista Jove
Editorial: Estrella Polar
Col·lecció: Vostok
Traductor: Oriol Sánchez Vaqué
Nombre de pàgines: 272

Sinopsi de Per 13 raons:

No es pot aturar el present, ni tampoc rebobinar el passat. L'única manera d'arribar a conèixer el secret...és prémer el PLAY.

"Per què s'ha acabat la meva vida? Si esteu escoltant aquestes cintes, sou una de les raons".

En Clay Jensen troba, quan arriba a casa, una misteriosa capsa dirigida a la seva atenció. La capsa conté set cintes de casset, tot fa pensar que les ha enviat la Hannah, una companya de classe que es va suïcidar un parell de setmanes abans. A poc a poc descobrirà les tretze raons per les quals ella ha decidit posar fi a la seva vida, tretze cares de casset que coincideixen amb les tretze persones que les han d'escoltar. Ell n'és una. «és un joc molt senzill: primer les escoltes i després les passes». En Clay confirmarà que res del que fem o deixem de fer és indiferent. 

Aquest llibre ha guanyat el Premi Protagonista Jove 2010.

Rústica amb solapes
Triar format
Format únic
Veure opcions de compra

Sobre l'autor de Per 13 raons

Jay Asher ha treballat en tota mena de llibreries i en dues biblioteques públiques. Quan no escriu toca la guitarra i se'n va de càmping. Per tretze raons és el seu debut literari; traduït a més de deu llengües ja s'ha situat a la llista de llibres més venuts d'EUA. Llegir-ne més

Altres llibres de Jay Asher

Coneix-ne més sobre Per 13 raons

La novel·la en què es basa la nova sèrie de Netflix!

Enllaços relacionats

Web oficial

Fitxa tècnica

Data de publicació: 05/04/2017 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-92790-84-5 | Codi: 10031704 | Format: 14 x 21,5 cm. | Presentació: Rústica amb solapes | Col·lecció: Vostok | Traductor: Oriol Sánchez Vaqué | Sentit de lectura: Occidental

Blog

"Em sap greu"

Quantes vegades haurem pronunciat aquestes paraules. En el meu cas, moltes!! Considero que s’ha de saber perdonar les persones encara que tot comença per saber demanar perdó o, si més no, tenir-ne la intenció. Com es diu: “el que compte és la intenció”.

Totes les opinions de Per 13 raons

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir