Grup62
Tapa dura amb sobrecoberta
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

Quan deixi de ser jo

Editorial: Columna Edicions
Col·lecció: NO FICCIÓ COLUMNA
Traductor: Marta de Bru de Sala i Martí
Nombre de pàgines: 208

Sinopsi de Quan deixi de ser jo:

Aquest és un testimoni lúcid i vital sobre l’Alzheimer viscut per una de les grans actrius del nostre país.

Una mirada emotiva i descarnada sobre la trajectòria i la vida d’una actriu brillant, la memòria de la qual, tan entrenada com ha estat al llarg de la seva trajectòria, camina inevitablement cap a l’oblit.

«Escriure un llibre de memòries mentre la meva s’esvaeix és arriscat. Malgrat això, sento la temptació de fer-ho. Estimo la paraula escrita. Sempre m’ha agradat i l’he assaborit com a intèrpret. Soc actriu de professió i, encara més important, de vocació. I, no obstant, tot el que explico aquí és veritat. Són regals de la meva fugissera memòria i dels diaris que he escrit al llarg de molts anys. Tot això que narro com un conte, és a dir, amb una certa lleugeresa, ho faig per no ofegar-me en les meves llàgrimes, perquè sempre volen ser elles les protagonistes. Sí. Tinc Alzheimer. Però encara soc plenament conscient del que faig i de com ho faig. I començo a agafar-li el gust a tot plegat.

Demano disculpes si em repeteixo, encara que espero que algú ho corregeixi».

Carme Elias

 

Un testimoni vitalista sobre l’Alzheimer narrat en primera persona per una de les actrius més reconegudes del nostre país. Un relat que barreja la duresa de la malaltia amb el sentit de l’humor i l’emoció.

Tapa dura amb sobrecoberta
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

Sobre la autora de Quan deixi de ser jo

Carme Elias (Barcelona, 1951) és una de les actrius més reconegudes i estimades del nostre país. Formada a l’època de la transformació pedagògica més gran de l’Institut del Teatre, va viure l’efervescència de l’escena teatral dels setanta i els vuitanta, destacant entre molts altres pel seu paper de Marta a Terra baixa, d’Àngel Guimerà, de l’any 1989. Es va convertir, a més, en una de les cares més conegudes de la televisió i el cinema pels pa...

Llegir-ne més

Continguts extra

Fragment
Quan_deixi_de_ser_jo.pdf
Descarregar 382,2 K
Informa't de les nostres novetats d'actualitat
Apunta't i t'informarem de les nostres novetats més destacades
Carregant...

Fitxa tècnica

Data de publicació: 05/04/2023 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-664-3029-6 | Codi: 10318770 | Format: 15 x 23 cm. | Presentació: Tapa dura amb sobrecoberta | Col·lecció: NO FICCIÓ COLUMNA | Traductor: Marta de Bru de Sala i Martí

Totes les opinions de Quan deixi de ser jo

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir