Grup62
Tapa dura amb sobrecoberta
Triar format
Tria el teu format
Comprovar disponibilitat

Quan tornem a casa

Nuria Gago

Editorial: Columna Edicions
Col·lecció: Clàssica
Traductor: Núria Parés Sellarès
Nombre de pàgines: 256

Sinopsi de Quan tornem a casa:

Una novel·la diferent, plena de sensibilitat i emocions.

Paula intenta fer-se càrrec de la seva vida, però això no és una tasca fàcil quan la por et té agafada la mà. Per sort sempre pot escoltar l'Oceanne i compta amb l'ajuda del Manu, que malgrat que viu enfadat amb el món, sempre té un buit en el seu llit per a ella, i també compta amb Sergi, encara que prou feina té el pobre decidint què cal fer amb la seva vida.

La Susanna fa anys que conviu amb una bomba de rellotgeria en el seu interior, una bomba que esclata en plena cara del Roberto, que intenta entendre desesperadament què li passa a la dona que estima.
L'Álvaro fa anys que està tancat a l'amor, tancat al fet que l'estimin, a manera d'acte-càstig, però Raquel intentarà que això canviï.

La Laura, separada del pare de la seva filla, espera un final feliç, mentre que el Marc espera no haver jugat massa amb foc. La Natàlia ha posat un músic a la seva vida, però tot i així no escolta els violins.

I el Salva... el Salva es conformaria si pogués viatjar en el temps, però aquesta no és una novel·la de ciència-ficció. Aquí, em temo, es parla d'amor.

Tapa dura amb sobrecoberta
Triar format
Tria el teu format
Comprovar disponibilitat

Continguts extra

Fragment
Quan_tornem_a_casa.pdf
Descarregar 16,96 M
Informa't de les nostres novetats de novel·la contemporània
Apunta't i t'informarem de les nostres novetats més destacades
Carregant...

Coneix-ne més sobre Quan tornem a casa

Amistat, amor i desamor, traumes, petons, rialles, llàgrimes, complicitat i molta passió en una novel·la amb què moltes lectores i lectors es podran sentir plenament identificats.

Fitxa tècnica

Data de publicació: 08/04/2015 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-664-1960-4 | Codi: 10122207 | Format: 15 x 23 cm. | Presentació: Tapa dura amb sobrecoberta | Col·lecció: Clàssica | Traductor: Núria Parés Sellarès

Totes les opinions de Quan tornem a casa

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir