Grup62
Tapa dura amb sobrecoberta
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

Retorn als orígens

Premi Nèstor Luján 2023
Editorial: Columna Edicions
Col·lecció: Clàssica | Sèrie Clàssica
Nombre de pàgines: 416

Sinopsi de Retorn als orígens:

Una novel·la trepidant sobre els quaderns perduts d’Antoni Gaudí

Antoni Gaudí i Eduard Toda són dos amics adolescents aficionats a visitar indrets històrics abandonats. Durant una d’aquestes aventures descobreixen un misteriós gravat prehistòric a les muntanyes properes al castell d’Escornalbou, una troballa que marcarà per sempre més les seves vides.

Cent cinquanta anys després, un matrimoni en crisi format per la Laia, una arqueòloga que se sent poc valorada, i l’Arnau, un geòleg atrapat pels interessos polítics i econòmics d’un projecte espinós que amenaça l’entorn natural d’Escornalbou, inicien una investigació contra rellotge que els durà a descobrir que no tan sols el gravat és un insòlit santuari astronòmic neolític sinó també que tant Toda com Gaudí el coneixien.

Inspirada en una recerca real, la novel·la ens submergeix en les apassionants biografies d’Eduard Toda, primer egiptòleg de l’Estat, i de l’arquitecte Antoni Gaudí, i ens mostra, en un relat trepidant, les connexions fascinants de la Pedrera, la Casa Batlló i el Park Güell amb un paratge molt concret del Baix Camp identificat com el possible lloc d’inspiració del genial arquitecte.

Tapa dura amb sobrecoberta
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

Sobre la autora de Retorn als orígens

© Arxiu personal de l'autora

Sònia Casas Codinach (Barcelona, 1977) és periodista i actualment dirigeix Habilis, l’editorial de continguts educatius d’Abacus. Durant quinze anys ha estat cap de redacció de la revista Sàpiens, període durant el qual va participar en diferents projectes de divulgació històrica, com ara el programa de televisió Pintant el gris o el llibre il·lustrat Els viatges de Ramon Llull. Abans d’això va ser corresponsal de Catalunya Ràdio a l’Amèrica L...

Llegir-ne més
Informa't de les nostres novetats de novel·la històrica
Apunta't i t'informarem de les nostres novetats més destacades
Carregant...

Premis

Premi Nèstor Luján Guanyadora Edició 2023 Saber-ne més

Fitxa tècnica

Data de publicació: 07/06/2023 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-664-3068-5 | Codi: 10324399 | Format: 15 x 23 cm. | Presentació: Tapa dura amb sobrecoberta | Col·lecció: Clàssica | Sentit de lectura: Occidental

Totes les opinions de Retorn als orígens

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir