Grup62
Rústica amb solapes
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra
Editorial: Fanbooks
Nombre de pàgines: 192

Sinopsi de Secrets:

Alguns secrets són difícils de pair...

L’Anna, una adolescent de quinze anys amb poques habilitats socials, torna a casa després que aconsegueix escapar-se, a través d’un bosc, d’un segrestador que aparentment l’ha tingut retinguda uns quants mesos dins d’un soterrani.

Durant els interrogatoris de la policia, la noia culpa el seu pare biològic, un  excantant drogoaddicte a qui va conèixer després d’una recerca a les xarxes quan els que ella pensava que eren els seus pares li van explicar que en realitat és filla de la seva tieta, que va morir d’una sobredosi quan ella era un nadó.

D’altra banda, hi ha una periodista, amiga de la mare de l’Anna, que ha seguit el cas del segrest i l’ha convertit en un espectacle mediàtic; i el Guille, un amic de l’institut de qui la noia està enamorada, que és qui l’anima a buscar el seu pare biològic.

Rústica amb solapes
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

Sobre la autora de Secrets

Francesca Rodríguez (Sabadell, 1967) és llicenciada en Ciències de la Informació i des del 1991 ha treballat com a periodista en diversos mitjans de comunicació, com La Vanguardia i TVE, i de gabinets de Comunicació. Fins al 2009 va compaginar aquestes feines amb la de professora de la Universitat Pompeu Fabra i de màsters de Comunicació Política en diverses universitats centre-americanes. La seva faceta com a investigadora de la docència peri...

Llegir-ne més

Continguts extra

Àudio
Secrets-Falca al Feedbac de Flaixbac
Descarregar 2,85 M
Fragment
Secrets.pdf
Descarregar 469,65 K

Per què llegirSecrets

1

Thriller psicològic amb un final inesperat. Història ben escrita que enganxa i no deixa res per resoldre.

2

Protagonista adolescent que es veu involucrada en una història tèrbola en què res no és el que sembla.

3

Primera novel·la de l'autora.

Enllaços relacionats

Instagram

Fitxa tècnica

Data de publicació: 18/01/2023 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-19150-36-3 | Codi: 10314304 | Format: 14 x 21,5 cm. | Presentació: Rústica amb solapes | Col·lecció: Ficció contemporània

Totes les opinions de Secrets

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir