Grup62
Rústica amb solapes
Triar format
Tria el teu format
Comprovar disponibilitat

Sense por de morir

Els silencis del 17-A
Editorial: Pòrtic Edicions
Col·lecció: P.VISIONS
Nombre de pàgines: 440

Sinopsi de Sense por de morir:

La narració més reveladora dels atemptats de l’agost de 2017, amb tota la informació sobre els autors dels atacs, els seus moviments i els seus objectius.

Qui eren els autodenominats “mujahidins de Ripoll” que es van acabar convertint en terroristes? De quina manera l'imam Abdelbaki Es-Satty va aconseguir canalitzar les frustracions d'aquests joves sense que s’activés cap alarma? Quins altres nois van estar sota la seva influència sense formar part del grup que va atemptar a Barcelona i Cambrils?

A partir de la lectura del sumari i de més d'un centenar d'entrevistes al Marroc, a Bèlgica i a diversos punts d'Espanya, la periodista Anna Teixidor ha reconstruït les biografies d'aquells joves de Ripoll, la gestació del grup i la preparació dels atemptats. A través de la vídua, els companys de cel·la i els testimonis que van seguir la seva evolució ideològica, el llibre també fa un retrat d’Es-Satty, un impostor que projecta ombres que arriben fins al CNI. Quina complicitat tenia Es-Satty amb els cossos d'intel·ligència de l'Estat? Quin impacte han tingut els atemptats entre els veïns de Ripoll? Quina lectura n’han fet els seus familiars i amics? S'està treballant per evitar que a Catalunya torni a passar un fet així?

Rústica amb solapes
Triar format
Tria el teu format
Comprovar disponibilitat

Sobre la autora de Sense por de morir

Anna Teixidor Colomer (Figueres, 1978) és periodista de TV3, llicenciada en humanitats i periodisme, i doctora en comunicació social per la UPF. Els últims anys ha treballat els atemptats de Barcelona i Cambrils del 2017 amb la publicació del llibre Sense por de morir. Els silencis del 17-A (Pòrtic), a partir del qual es basa la sèrie documental 800 metros de Netflix. També és coautora de diversos reportatges d’aquest tema al 30 minuts de TV3....

Llegir-ne més

Continguts extra

Fragment
sense_por_de_morir.pdf
Descarregar 1,45 M
Informa't de les nostres novetats d'actualitat
Apunta't i t'informarem de les nostres novetats més destacades
Carregant...

Fitxa tècnica

Data de publicació: 03/06/2020 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-9809-444-2 | Codi: 10242803 | Format: 14 x 21,5 cm. | Tinta: Integrada en b/n | Presentació: Rústica amb solapes | Col·lecció: P.VISIONS | Sentit de lectura: Occidental

Totes les opinions de Sense por de morir

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir