Grup62
Tapa dura amb sobrecoberta
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

Solitud

Víctor Català

Editorial: Edicions 62
Col·lecció: El Balancí
Nombre de pàgines: 336

Sinopsi de Solitud:

Nova edició d'una novel·la actual i colpidora, una obra clàssica que manté avui dia plenament la seva vigència.

Aquesta nova edició presenta com a epíleg vuit textos breus de narradors contemporanis que ens ofereixen les seves mirades actuals sobre la novel·la: Maria Callís, Enric Cassases, Najat El Hachmi, Raül GarrigasaitMercè Ibarz, Dolors Miquel, Vicenç Pagès i Toni Sala.

Considerada una de les obres mestres de la literatura catalana de tots els temps, Solitud narra el trajecte vital i espiritual de la Mila, una dona insatisfeta amb el seu matrimoni, que ha de seguir el marit per fer-se càrrec d'una ermita en una muntanya solitària i abrupta. 

Amb una llengua viva, rica i expressiva, i contraposant la realitat de les valls amb l'idealisme de la muntanya, la protagonista inicia un procés d'autoconeixement que la durà a descobrir-se a ella mateixa i a trobar en la solitud la força per trencar amb el seu món quotidià i canviar de vida.

Tapa dura amb sobrecoberta
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

Continguts extra

Fragment
Solitut.pdf
Descarregar 538,37 K

Per què llegirSolitud

1

Víctor Català ha estat redescoberta els darrers anys i constantment reivindicada. En aquesta nova edició vuit narradors actuals ens ofereixen la seva lectura sobre la novel·la: Maria Callís, Enric Cassases, Najat El Hachmi, Raül Garrigasait,  Mercè Ibarz, Dolors Miquel, Vicenç Pagès i Toni Sala.

2

Una novel·la que connecta molt bé amb les inquietuds personals actuals: la profunda insatisfacció que pateix la protagonista i el seu camí d'autoconeixement permet als lectors d'avui emmirallar-s’hi.

Fitxa tècnica

Data de publicació: 17/11/2021 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-297-7985-1 | Codi: 10286536 | Format: 15 x 23 cm. | Presentació: Tapa dura amb sobrecoberta | Col·lecció: El Balancí | Sentit de lectura: Occidental

Totes les opinions de Solitud

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir
Darrers comentaris
Marcel Banús
- 08/10/2020

Cap lector no hauria de morir abans de llegir Solitud.