Grup62
Tapa dura amb sobrecoberta
Triar format
Format únic
Veure opcions de compra

Sort que et tinc a tu

Editorial: Columna Edicions
Col·lecció: Clàssica
Nombre de pàgines: 448

Sinopsi de Sort que et tinc a tu:

La història d’una amistat i d’una infidelitat en el marc incomparable de la Costa Brava.

En Pere i l’Eduard es van conèixer a la Facultat de Medicina de Barcelona durant els últims anys del franquisme. Encara que no podien ser més diferents l’un de l’altre, la seva amistat no va parar de créixer a mesura que compartien milers d’hores d’estudi, llargues converses, clandestinitat política i alguna corredissa davant dels grisos… Més tard, l’amistat resistirà els embats de la política, de les parelles, de la manera d’exercir la medicina, de les habilitats culinàries i, fins i tot, de les discussions sobre com cal prendre whisky, si amb gel o sense.

En la plenitud de les seves vides, aquesta amistat de pedra picada toparà amb un escull perillós anomenat Thaís, una seductora pèl-roja d’ulls verds i malucs provocadors. Seran capaços de superar-lo? Potser –només potser– dins el llibre hi trobareu la resposta.

Sort que et tinc a tu
és la història d’una profunda amistat i d’una passió amorosa, en el marc incomparable de l’Alt Empordà, que us portarà als racons més profunds de les contradiccions de l’ésser humà.

Tapa dura amb sobrecoberta
Triar format
Format únic
Veure opcions de compra

Sobre l'autor de Sort que et tinc a tu

© Carlos Bellvehí

Dani Figuerola es va llicenciar i doctorar en Medicina a la Universitat de Barcelona. La major part del seu temps professional l’ha dedicat a tractar pacients, i el temps de lleure, a la família i als amics, a llegir, a escoltar jazz i a navegar. Ha escrit diversos llibres i un munt d’articles sobre medicina. Com a lletraferit ha publicat dos llibres de relats: Confidències d’un metge tafaner (amb pseudònim, 2004) i Confidències d’un docent: r...

Llegir-ne més

Continguts extra

Fragment
Sort_que_et_tinc_a_tu.pdf
Descarregar 1,54 M
Informa't de les nostres novetats de novel·la contemporània
Apunta't i t'informarem de les nostres novetats més destacades
Carregant...

Enllaços relacionats

Fitxa tècnica

Data de publicació: 13/06/2018 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-664-2398-4 | Codi: 10220820 | Format: 15 x 23 cm. | Presentació: Tapa dura amb sobrecoberta | Col·lecció: Clàssica | Sentit de lectura: Occidental

Totes les opinions de Sort que et tinc a tu

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir