Grup62
Rústica amb solapes
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

SOS adolescents

El naufragi de la salut mental després de la pandémia
Editorial: Columna Edicions
Temàtica: Actualitat
Col·lecció: NO FICCIÓ COLUMNA
Nombre de pàgines: 256

Sinopsi de SOS adolescents:

Un llibre que orienta a pares i educadors a identificar les malalties mentals dels adolescents.

Sempre hem vist l’adolescència com un moment de canvis crítics, de vegades conflictius, però mai fins ara els psiquiatres i psicòlegs s’havien vist tan desbordats per l’afluència de nois i noies a les seves consultes. Els adolescents d’avui, els nascuts amb el nou mil·lenni, pateixen més ansietat i depressió que mai, amb quadres d’agressivitat, problemes de socialització, autolesions, bullying, trastorns obsessius, addiccions i un índex de suïcidis que s’enfila com mai.

Què ha passat? Si bé la pandèmia de covid, amb el confinament i les restriccions, ens ha afectat a tots, els nostres adolescents i joves es van veure tancats a casa en un moment crucial per a la formació de la personalitat i de la socialització. No podia no afectar-los.

Com podem actuar? El psicòleg Jordi Royo analitza les problemàtiques, ens orienta per entendre fins a quin punt les reaccions dels nostres fills i filles són patològiques o estan dins de la normalitat i ens dona eines per ajudar-los.

Un llibre que orienta a pares i educadors a identificar les malalties mentals dels adolescents.

Rústica amb solapes
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

Sobre l'autor de SOS adolescents

© Isabel Permuy

Jordi Royo i Isach, psicòleg i especialista en psicologia clínica, és vicepresident del Clúster Salut Mental Catalunya, cofundador de la Fundació Portal (patologia dual), de SEVIFIP (Violència filioparental) i soci d’honor de l’Associació d’Ex-drogodependents de Catalunya (AECGRIS). És col·laborador docent en diferents facultats de psicologia i medicina, per exemple al màster en Psicopatologia Clínica Infantojuvenil de la UAB (Hospital de Sant...

Llegir-ne més

Continguts extra

Fragment
SOS_Adolescents.pdf
Descarregar 864,96 K

Fitxa tècnica

Data de publicació: 28/09/2022 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-664-2951-1 | Codi: 10303267 | Format: 15 x 23 cm. | Presentació: Rústica amb solapes | Col·lecció: NO FICCIÓ COLUMNA | Sentit de lectura: Occidental

Totes les opinions de SOS adolescents

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir