Grup62
Rústica amb solapes
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

Tercer origen

Editorial: Estrella Polar
Col·lecció: L' illa del temps
Nombre de pàgines: 240

Sinopsi de Tercer origen:

Albert Villaró torna amb la seva primera novel·la per a joves

Un homenatge modern al clàssic de Pedrolo Mecanoscrit del segon origen.

La Irene és una noia de Sabadell que està a punt de començar l’institut quan els seus pares li anuncien que deixen la ciutat per anar a viure a Llobarca, un petitíssim poble del Pirineu. La Irene està molt contrariada, però no hi ha res a fer. A Llobarca només hi viuen vuitanta persones, amb cases de pedra, vaques i prats, i a ella li sembla un horror. Però al cap de poc temps de mudar-se esclata una terrible pandèmia mortífera i tothom intenta escapar de les grans ciutats. Llobarca queda totalment aïllada i per aquest motiu se salva. La vida al petit poble li reservarà moltes sorpreses, amb la promesa d’una nova vida al final.

Un homenatge modern al clàssic de Pedrolo Mecanoscrit del segon origen, al qual fa referència de manera divertida, com també es remet a la seva anterior novel·la Obaga, ambientada al poble inventat de Llobarca.

Una reflexió molt interessant sobre el món que ens envolta vist des de la perspectiva d’una preadolescent de dotze anys.

Rústica amb solapes
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

Sobre l'autor de Tercer origen

Albert Villaró (andorrà nascut a la Seu el 1964) és historiador de (de)formació i ha construït, llibre rere llibre, un inclassificable i polièdric corpus novel·lístic. La seva primera obra, La selva moral (1993), era una galeria de retrats de gent de muntanya, a meitat de camí entre la descripció costumista, l’humor absurd i la falsa erudició. Les seves primeres novel·les, Les ànimes sordes i, sobretot, Obaga, són una paròdia dels estereotips ...

Llegir-ne més

Continguts extra

PDF
Tercer Origen (fragment)
Descarregar 1001,31 K

Fitxa tècnica

Data de publicació: 07/02/2024 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-1389-753-0 | Codi: 10338841 | Format: 14 x 21,5 cm. | Presentació: Rústica amb solapes | Col·lecció: L' illa del temps

Totes les opinions de Tercer origen

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir