Grup62
Rústica amb solapes
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

Tria la teva crisi

| Jordi López

Editorial: Columna Edicions
Col·lecció: Clàssica
Nombre de pàgines: 220

Sinopsi de Tria la teva crisi:

Tu ets el protagonista d'aquesta història.

Espanya, 2000. Un Estat ric i pròsper on resulta que tothom està vivint per sobre de les seves possibilitats...però en aquest moment ningú no ho sap. I tu, menys.
Tu ets el protagonista d'aquesta història. Un jove de setze anys que està acabant l'ESO i ha d'escollir si seguir estudiant per arribar a ser algú o deixar els estudis i començar a cobrar molts diners ajuntant maons. Triïs el que triïs et trobaràs al 2014, en plena crisi i amb l'aigua al coll: si has seguit estudiant no tens cap perspectiva de feina, si t'has enriquit a l'obra t'ha esclatat la bomba als morros i estàs a l'atur. 
Què fas? Te'n vas a l'estranger a provar sort o et quedes a casa? Demanes un crèdit o supliques als teus pares? Agafes una feina en negre o acceptes un contracte abusiu? Desenes de decisions que configuraran la teva pròpia història de supervivència econòmica, amb secundaris de luxe com banquers cínics, polítics ineptes i empresaris esclavistes.
Una revisió dels clàssics familiars de "Tria la teva aventura" que vol retratara amb humor - i no pas fals optimisme - aquesta generació perduda que s'ha vist atrapada en un context històric excepcional. Excepcionalment merdós, volem dir.  

Rústica amb solapes
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

Sobre la autora de Tria la teva crisi

Júlia Cot, juntament amb Jordi López, són dos guionistes especialitzats en humor. Al llarg de la seva carrera han coincidit en molts projectes televisius i editorials i fins i tot en un matrimonial (el seu). Són guionistes del Polònia i socis i cofundadors de l'agència de guions 12 Monos. Se sospita que han escrit aquest llibre per evitar incomoditats de la vida conjugat com ara parlar-se al vespres, visitar els sogres o fer l'amor entre setma...

Llegir-ne més
Vídeos de Tria la teva crisi

Continguts extra

Fragment
Tria_la_teva_crisi.pdf
Descarregar 2,55 M
Informa't de les nostres novetats de novel·la contemporània
Apunta't i t'informarem de les nostres novetats més destacades
Carregant...

Fitxa tècnica

Data de publicació: 15/05/2014 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-664-1865-2 | Codi: 10040572 | Format: 15 x 23 cm. | Tinta: En blanc i negre totes | Presentació: Rústica amb solapes | Col·lecció: Clàssica

Totes les opinions de Tria la teva crisi

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir