Grup62
Butxaca
Triar format
Tria el teu format
Comprovar disponibilitat

Un secret de l'Empordà

Editorial: labutxaca
Col·lecció: LABUTXACA
Nombre de pàgines: 208

Sinopsi de Un secret de l'Empordà:

Agost de 1935. Carretera d’Albons a Viladamat. Un Rolls-Royce avança a tota velocitat i s’estavella. Al seu interior hi viatgen el príncep Mdivani i la seva amant, la baronessa Thyssen.

Juliol de 1992. Dos homes que s’acaben de conèixer rememoren l’accident i el secret que s’hi amaga. La conversa desplega la història dels ocupants del cotxe i les seves relacions amb personatges del moment, com Sert o Dalí, i també les dues guerres mundials, la Guerra Civil espanyola, l’auge del nazisme, les vils accions de la Gestapo, la vida desenfrenada dels aristòcrates decadents i la misèria dels refugiats catalans als camps francesos. I, enmig del caos, la dignitat d’un poblet que, desafiant l’enemic, preserva el seu gran secret. L’espiral de la novel·la, com la tramuntana que sovint bufa a Albons, s’emporta el lector a recórrer, en un relat vertiginós que el deixarà sense alè, els moments cabdals de l’Europa d’entreguerres.

«Només puc pensar en tu. Només vull pensar en tu. Sí, tens raó, aprofitem aquests darrers moments i no els tenyim de tristor per un futur que no sabem si podrem controlar. Quina meravella! No hi ha res com l’Empordà! Aquest és el lloc on m’agradaria viure. M’hi sento tan bé! La seva olor i els seus colors em produeixen una serenitat difícil d’explicar. I ara amb tu…».

Butxaca
Triar format
Tria el teu format
Comprovar disponibilitat

Sobre l'autor de Un secret de l'Empordà

© © Ivan Giménez

Imma Tubella Casadevall (la Bisbal de l’Empordà, 1953) és doctora en Ciències Socials, catedràtica de Comunicació i titular d’una càtedra sobre Educació i Tecnologia al Collège d’Études Mondiales de París. Va ser rectora de la UOC entre el 2006 i el 2013. Abans d’això va ser directora d’estudis i continguts de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals durant quinze anys i membre del seu consell d’administració entre els anys 2000 i 2004. ...

Llegir-ne més

Continguts extra

Fragment
Un_secret_d_l_Emporda.pdf
Descarregar 1,6 M

Fitxa tècnica

Data de publicació: 06/09/2017 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-17031-20-6 | Codi: 10189945 | Format: 12,5 x 19 cm. | Presentació: Rústica sense solapes | Col·lecció: LABUTXACA | Sentit de lectura: Occidental

Totes les opinions de Un secret de l'Empordà

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir