Grup62
Tapa dura amb sobrecoberta
Triar format
Tria el teu format
Comprovar disponibilitat

Els insubmisos del mar

Premi Nèstor Luján de Novel·la Històrica 2021
Editorial: Columna Edicions
Col·lecció: Clàssica
Nombre de pàgines: 336

Sinopsi de Els insubmisos del mar:

Premi Nèstor Luján de Novel·la Històrica 2021.

A l’Antoni Ferragut i Guitard, pare i avi de dos herois de la independència dels Estats Units, originari de l’antiga vila de Sineu, a Mallorca, la vida li va fer un tomb el dia que un prestigiós periodista i escriptor anglès, Daniel Defoe, va visitar l’illa de Mallorca.

Aquest li va fer esment d’una colònia de pirates al nord de Madagascar on imperava la democràcia més absoluta, Libertàlia, i en Toni, encara adolescent però atret per la idea de conèixer món, es va embarcar a finals de setembre del 1716 amb el senyor Defoe cap a Madagascar.

La colònia feia honor al mite que l’envoltava: una comunitat d’homes i dones afamats d’esperança que gaudien dels mateixos drets i llibertats i que tenien com a objectiu alliberar territoris i persones de qualsevol jou.

 

El protagonista viurà amor, dissorts i aventures per tots els mars, en un relat trepidant que ens farà somiar en un món on no hi ha ni Déu ni amo i on els valors són la llibertat, la igualtat, la cooperació i el dret a la felicitat.

Una utopia amagada que va ser possible durant dècades.

Tapa dura amb sobrecoberta
Triar format
Tria el teu format
Comprovar disponibilitat

Sobre l'autor de Els insubmisos del mar

© © Ivan Giménez

Imma Tubella Casadevall (la Bisbal de l’Empordà, 1953) és doctora en Ciències Socials, catedràtica de Comunicació i titular d’una càtedra sobre Educació i Tecnologia al Collège d’Études Mondiales de París. Va ser rectora de la UOC entre el 2006 i el 2013. Abans d’això va ser directora d’estudis i continguts de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals durant quinze anys i membre del seu consell d’administració entre els anys 2000 i 2004. ...

Llegir-ne més

Continguts extra

Fragment
Els_insubmisos_del_mar.pdf
Descarregar 754,66 K
Informa't de les nostres novetats de novel·la històrica
Apunta't i t'informarem de les nostres novetats més destacades
Carregant...

Premis

Premi Nèstor Luján Guanyador Edició 2021 Saber-ne més

Fitxa tècnica

Data de publicació: 16/06/2021 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-664-2799-9 | Codi: 10277822 | Format: 15 x 23 cm. | Presentació: Tapa dura amb sobrecoberta | Col·lecció: Clàssica | Sentit de lectura: Occidental

Totes les opinions de Els insubmisos del mar

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir