Grup62
Rústica sense solapes
Triar format
Format únic
Comprovar disponibilitat

L'estralaga

Roberto Piumini

Editorial: Estrella Polar
Col·lecció: La Via Làctia
Nombre de pàgines: 122

Sinopsi de L'estralaga:

Més de 40.000 exemplars venuts a Itàlia!
Aquesta és la història de Sakumat, un pintor turc, i Madurer, un nen que arran d'una estranya malaltia ha d'estar-se tancat a la seva habitació sense poder-ne sortir.La tasca d'en Sakumat és pintar el món que hi ha fora perquè en Madurer el conegui. El pintor crea a les parets de l'habitació del noi un univers preciós en miniatura. Així el pinzell del pintor esdevé la finestra cap a indrets màgics i llunyans que fan més suportable la malaltia.www.estrellapolar.cat
Rústica sense solapes
Triar format
Format únic
Comprovar disponibilitat

Fitxa tècnica

Data de publicació: 09/10/2012 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-9932-893-5 | Codi: 174886 | Format: 13 x 20 cm. | Presentació: Rústica sense solapes | Col·lecció: La Via Làctia

Blog

L'estralaga, de Roberto Piumini

L’escriptor Roberto Piumini és un dels referents contemporanis de la literatura infantil i juvenil italiana. L’any 1983 va guanyar el Premi Andersen, considerat el Premi Nobel del camp de la literatura infantil i juvenil, per l’obra Storie dell’orizzonte.

L’any 2004 va publicar a Itàlia L’estralaga, que narra la història de Sakumat, un pintor amb molta fama a la contrada. Un dia és cridat per un sultà per un encàrrec especial, ja que ha de pintar l’habitació dels seu fill, en Madurer.

El Madurer és un noi que està afectat per una estranya malaltia que no li permet estar a l’exterior del castell i està confinat en una habitació que no té cap finestra. En Sakumat ha de proporcionar al noi un univers particular perquè esdevingui el refugi del seu fill.

El llibre és un cant a l’amistat, amb un estil precís i concís. I sobretot és una història molt tendre i amb un final commovedor.

Particularment, he trobat una certa relació amb la novel·la Cavall de guerra de Michael Morpurgo, ja que totes dues coincideixen en una vessant de dramatisme i innocència.

Nosaltres, aquesta L’estralaga és un molt bon llibre. I tant que ho és…

Totes les opinions de L'estralaga

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir