Grup62
Tapa dura sense s/cob(cartoné)
Triar format
Tria el teu format
Comprovar disponibilitat

Una vida enmig del poble

Inclou DVD

Pere Casaldàliga Pla

Editorial: Edicions 62
Traductor: Pau Joan Hernández i de Fuenmayor
Nombre de pàgines: 896

Sinopsi de Una vida enmig del poble:

Edició especial en un sol volum de tots els diaris de Pere Casaldàliga. Inclou per primera vegada un DVD amb el documental «Pere Casaldàliga, militant de l'esperança», dirigit per Mònica Terribas.

Des del 1971 i fins al 2005, Pere Casaldàliga ha estat bisbe a l'Estat de Mato Grosso (Brasil). En aquest extens territori, Casaldàliga ha dut a terme una extraordinària tasca religiosa, educativa, social i política. L'exemple de compromís radical cristià que ha donat, la lluita que ha sostingut a favor dels pobres i les comunitats indígenes, o la manera com s'ha posicionat a favor dels pobles oprimits de l'Amèrica Llatina, han tingut un gran ressò gràcies a la fermesa de les seves conviccions. El principal testimoni de les seves vivències són els seus diaris personals, que en aquesta edició es presenten complets, on es manifesta la seva integritat i coherència vital i ideològica que l'ha portat a respondre a les circumstàncies «amb el cor, amb la sang, amb la fe, amb la ràbia i amb l'esperança».

D'altra banda, el documental «Pere Casaldàliga, militant de l'esperança», filmat per un equip de TV3 encapçalat per Mònica Terribas, és un document excepcional que ens mostra a través d'una conversa de més d'una hora amb ell els llocs on ha desenvolupat la seva tasca.

Tapa dura sense s/cob(cartoné)
Triar format
Tria el teu format
Comprovar disponibilitat
Informa't de les nostres novetats d'actualitat
Apunta't i t'informarem de les nostres novetats més destacades
Carregant...

Fitxa tècnica

Data de publicació: 24/11/2009 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-297-6360-7 | Codi: 10029596 | Format: 15 x 23 cm. | Presentació: Tapa dura sense s/cob(cartoné) | Col·lecció: Biografies i Memòries | Traductor: Pau Joan Hernández i de Fuenmayor

Totes les opinions de Una vida enmig del poble

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir