Grup62
Rústica amb solapes
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

Vençuda però no submisa: la Catalunya del segle XVIII

Editorial: Edicions 62
Col·lecció: Llibres a l'Abast
Nombre de pàgines: 456

Sinopsi de Vençuda però no submisa: la Catalunya del segle XVIII:

Un llibre d’història sobre el segle XVIII català per un dels grans historiadors actuals. Una nova visió de conjunt del segle.

La imatge que tenim del segle XVIII català, un cop abolides, el 1714, les institucions seculars de govern pròpies, és la de 100 anys sense política, caracteritzats per un important desenvolupament econòmic que va facilitar l’acomodació dels grups dirigents al règim borbònic. Tanmateix, aquest llibre demostra que, malgrat la repressió i la malfiança crònica per part dels militars i de les autoritats, els catalans van continuar dissentint i protestant, van reclamar alternatives davant l’absolutisme i no van perdre la memòria de les llibertats. L’historiador Joaquim Albareda ofereix, doncs, una nova visió de conjunt del segle que desmunta molts tòpics.

Rústica amb solapes
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

Sobre l'autor de Vençuda però no submisa: la Catalunya del segle XVIII

Joaquim Albareda Salvadó és catedràtic d'Història Moderna a la Universitat Pompeu Fabra. És autor de La guerra de Sucesión de España (2010). Ha sigut director de les obres col·lectives Catalunya, nació d'Europa, 1714-2014 (2013), i Catalunya als ulls del món (2022). Ha coordinat els llibres Del patriotisme al catalanisme. Societat i política (segles XVI-XIX) (2001), El declive de la monarquía y del imperio español. Los tratados de Utrecht (201...

Llegir-ne més

Altres llibres de Joaquim Albareda Salvadó

Continguts extra

Fragment
Vencuda_pero_no_submisa.pdf
Descarregar 642,23 K

Fitxa tècnica

Data de publicació: 06/09/2023 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-297-8133-5 | Codi: 10326569 | Format: 15 x 23 cm. | Presentació: Rústica amb solapes | Col·lecció: Llibres a l'Abast

Totes les opinions de Vençuda però no submisa: la Catalunya del segle XVIII

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir
Darrers comentaris
Marc
- 17/09/2023

Llibre molt ben redactat i complet. Imprescindible per coneixèr millor la nostra història i saber d’on venim. La lectura es molt fàcil i ràpida.