Grup62
Rústica amb solapes
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

Vetllar per ella

Col·lecció: EMPURIES NARRATIVA
Nombre de pàgines: 488

Sinopsi de Vetllar per ella:

PREMI GONCOURT

Una història d'amor i amistat entre dos personatges gens convencionals

Tardor del 1986, en un monestir italià. El genial escultor Michelangelo Vitaliani, Mimo, exhala el seu darrer alè mentre els monjos el vetllen. Durant quaranta anys, però, hi ha viscut per «vetllar per ella». Ella és la seva darrera obra, una escultura pertorbadora que seguint les instruccions del Vaticà es guarda al monestir a recer de les mirades. Durant les seves últimes hores, en Mimo rememora la història de la seva vida, des dels orígens més humils fins a l’èxit artístic, però, sobretot, l’amistat amb la Viola, la independent, original i fantàstica Viola, l’única filla de la poderosa família Orsini. Des del seu encontre d’adolescents i tot al llarg de la primera meitat del segle XX, seran testimonis de l’ascens del feixisme a Itàlia i les convulsions de la Segona Guerra Mundial, destinats a perdre’s i retrobar-se una vegada i una altra, lligats per una relació indefugible.

L’obra d’un narrador nat, Vetllar per ella és la novel·la guanyadora del premi Goncourt 2023, una història d’amor i amistat amb el rerefons de l’art de l’escultura i dos personatges gens convencionals: un genial escultor nan i una hereva avançada al seu temps que no vol saber res del futur que li tenen reservat.

Rústica amb solapes
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

Sobre l'autor de Vetllar per ella

Jean-Baptiste Andrea és autor, guionista i director. Amb només quatre llibres (Ma reine, Cent millions d’années et un jour, Des diables et des saints i Vetllar per ella), ha tingut un ascens fulgurant i ha rebut dinou premis literaris, entre els quals el premi Goncourt i el premi de novel·la Fnac per Vetllar per ella.

Llegir-ne més
Informa't de les nostres novetats de novel·la contemporània
Apunta't i t'informarem de les nostres novetats més destacades
Carregant...

Fitxa tècnica

Data de publicació: 22/05/2024 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-19729-37-8 | Codi: 10345243 | Format: 14 x 21,5 cm. | Presentació: Rústica amb solapes | Col·lecció: EMPURIES NARRATIVA

Totes les opinions de Vetllar per ella

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir