Grup62
Tapa dura amb sobrecoberta
Triar format
Tria el teu format
Comprovar disponibilitat

Vigilància permanent

Edward Snowden

Editorial: Columna Edicions
Col·lecció: NO FICCIÓ COLUMNA
Traductor: Esther Roig Giménez
Nombre de pàgines: 448

Sinopsi de Vigilància permanent:

El llibre que el govern dels EUA no vol que llegeixis.

El major escàndol diplomàtic de la història. Una vida al servei de la veritat. Les memòries que agitaran la geopolítica mundial. El llibre que el govern dels EUA no vol que llegeixis.

«Hores després que el govern dels EUA interposés una demanda tractant de castigar la publicació de les meves memòries, #VigilanciaPermanent, el llibre que el govern no vol que llegeixis, ha escalat al número 1 de més venuts a tot el món. Disponible en qualsevol lloc on es venguin bons llibres.» Edward Snowden


«Em dic Edward Snowden. Abans treballava per al govern, però ara treballo per al poble».

L’any 2013, Edward Snowden, responsable de la filtració d’intel·ligència més gran de la història, va sacsejar el món revelant que el govern dels Estats Units tenia la capacitat de llegir cada correu electrònic, escoltar cada trucada i entrar fins als racons més secrets de la vida privada de tots els ciutadans del món.

A Vigilància permanent, Snowden desgrana per primer cop per què ho va fer, com va ajudar a construir un sistema de vigilància massiu i la crisi de consciència que el va portar a destapar-ho tot i a posar contra les cordes el sistema. Com a resultat d’allò, es va iniciar una cerca i captura internacional que a dia d’avui continua oberta.

Un protagonista fascinant, enginyós i amb una ment prodigiosa que al llarg de la seva vida ha estat soldat, analista d’intel·ligència, agent de la CIA i, ja a l’exili, activista per al dret a la privacitat. Un llibre que ens alerta sobre la deriva autoritària dels estats, que denuncia la col·laboració entre l’espionatge i les grans multinacionals de l’era digital i que destapa com ens vigilen i de quina manera es comercia amb la nostra informació personal. Perquè com anuncia Snowden al seu llibre, «la lluita pel dret a la intimitat és la nova lluita per la nostra llibertat».


Amb la col·laboració de la Generalitat de Catalunya, Departament de Cultura.

Tapa dura amb sobrecoberta
Triar format
Tria el teu format
Comprovar disponibilitat
Informa't de les nostres novetats d'actualitat
Apunta't i t'informarem de les nostres novetats més destacades
Carregant...

Fitxa tècnica

Data de publicació: 18/09/2019 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-664-2568-1 | Codi: 10245049 | Format: 15 x 23 cm. | Presentació: Tapa dura amb sobrecoberta | Col·lecció: NO FICCIÓ COLUMNA | Traductor: Esther Roig Giménez | Sentit de lectura: Occidental

Totes les opinions de Vigilància permanent

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir