Grup62

S’acosta el Black Friday, una data esperada per a moltes persones ja que s’ofereixen grans oportunitats de compra amb descomptes impressionants. També pels amants dels llibres. Encara que no es facin els mateixos descomptes que en altres diades com la de Sant Jordi, de ben segur que podràs trobar alguna oferta en llibres que et serà interessant.

En aquest article, t'expliquem tot el que necessites saber sobre el Black Friday 2023 per aprofitar al màxim les ofertes en llibres. Des de quin dia comença fins a d’altres preguntes freqüents, aquí trobaràs la guia que necessites per preparar-te per aquesta jornada de compres.

Quan és el Black Friday 2023?

El Black Friday se celebra aquest any el 24 de novembre. És una data que varia cada any, ja que depèn de la celebració del Dia d’Acció de Gràcies als Estats Units, que cau el darrer divendres de novembre.

Aquesta jornada marca també l'inici oficial de les vendes de les festes de Nadal. És una data destacada en molts països, incloent-hi el nostre, on son molts els comerços que se sumen a aquesta tendència.

Com puc aprofitar les ofertes en llibres durant el Black Friday 2023?

Per aprofitar les ofertes en llibres durant el Black Friday 2023, aquí tens alguns consells:

1. Fes una llista dels llibres que vols comprar i investiga el seu preu habitual per tenir una referència del descompte.

2. Cerca les ofertes a les webs de les llibreries i també a les botigues físiques per veure quines ofertes es fan.

3. Subscriu-te als butlletins de les llibreries o segueix-les a les xarxes socials per rebre informació actualitzada sobre les seves promocions de Black Friday.

4. No t'oblidis de comparar preus i llegir ressenyes abans de decidir-te a comprar. D'aquesta manera, segur que podràs aprofitar les oportunitats del Black Friday.

Quins tipus de llibres solen tenir descomptes durant el Black Friday?

Durant el Black Friday, pots trobar descomptes en llibres puntuals, fins i tot en llibres electrònics i audiollibres. També pot ser una ocasió per voltar per la llibreria i agafar idees de regals de Nadal pels nostres amics i familiars aficionats a la lectura.

Necessites recomanacions? Doncs et proposem una sèrie de títols que t’encantaran.

Massa deutes amb les flors

Torna Iolanda Batallé amb una novel·la profunda i sincera sobre una dona en crisi que decideix buscar solitud a les muntanyes amb l'esperança de trobar-se a si mateixa a través de l'escriptura. Però la seva situació fa un gir inesperat quan és acollida per una família després d'experiències doloroses.

Amb aquest llibre, l’autora destaca la importància de la comunicació oberta, l'escolta empàtica i la necessitat de compartir les càrregues emocionals. Ho fa tot reconstruint una història familiar que celebra l'amor a la vida en les valls altes del Pirineu.

Els privilegis de l'àngel

Llegeix en català la primera novel·la de Dolores Redondo. Està ambientada a la humil badia pesquera de Pasajes, als anys setanta, i ens parla de dues nenes de cinc anys, la Pakutxa i la Celeste, que establiran una forta amistat enmig d'un entorn marítim ple de molls de pesca, estibadors, humitat i salaó. Tot i la seva innocència inicial, les dues amigues es veuran afectades per una fatalitat tràgica que les separarà.

Especialment la Celeste es veurà marcada per un trauma de conseqüències devastadores tant per a ella com per als qui l'envolten. I a través de la seva història, l’autora ens parla de la pèrdua, la superació i la recerca de respostes enfront d'una situació difícil.

Biografia del foc

Si encara no heu llegit res de la Carlota Gurt, aprofiteu aquest recull de contes on l’autora desplega el seu estil ple de personalitat i talent. Gurt ens parla de les decisions humanes en un món caracteritzat per l'angoixa, l'amor, la malaltia i la incertesa.

Ho fa a través d’una galeria de personatges que van des dels herois de l'angoixa fins als esclaus de l'amor, des de mares moribundes fins a individus perduts en la seva pròpia existència. I així crea tot un retaule de les relacions humanes, mentre ens mostra l'enamorament més intens i el ressentiment més amarg.

Sàpiens

Sembla mentida, però ja fa deu anys que va sortir publicat Sàpiens, l’apassionant viatge per la història de la humanitat que ens proposa Yuval Noah Harari. Des de la seva publicació, aquest llibre ha estat un èxit gràcies a la seva mirada profunda i perspicaç sobre la història dels éssers humans. L’autor ens explica com es van formar les societats i civilitzacions i ens descobreix moltes coses que no sabem de la nostra pròpia espècies.

Ara ha sortit, a més, una nova edició pel desè aniversari, que actualitza aquests temes i els complementa amb il·lustracions a color. Aquesta edició, a més, inclou un epíleg escrit per l'autor, on reflexiona sobre els canvis ocorreguts en l'última dècada.

L'almanac de bruixeria de Harry Potter

Per als joves -i no tant joves- us proposem un llibre de l’univers Harry Potter. Aquest almanac escrit per J.K Rowling serveix com a complement de les set novel·les dedicades al jove mag.

Aquest volum, profusament il·lustrat, ens transporta al Món Màgic de Harry Potter. Podràs aprofundir en llocs màgics, estudiar la ciència de les varetes, observar criatures fantàstiques i conèixer els bruixots i les bruixes que han sobreviscut.

El monjo que es va vendre el seu ferrari

Aquest clàssic contemporani signat per Robin Sharma ens explica la inspiradora història de Julian Mantle, un advocat superestrella que pateix un atac de cor a causa del seu estil de vida frenètic. Això el fa caure en una crisi espiritual que el duu a replantejar-se la seva vida i a buscar respostes als interrogants eterns de l'existència.

Amb l'esperança de trobar la plenitud i la felicitat, el protagonista emprèn una extraordinària odissea a través d'una cultura ancestral que li revela la forma d’alliberar el potencial de la ment, el cos i l'ànima. Vols aprendre a viure amb més passió, propòsit i pau? Segueix el camí que et mostra aquesta novel·la.

L'infinit dins d'un jonc

Si encara no ho has fet, no deixis passar l’oportunitat de llegir aquest magnífic assaig d’Irene Vallejo, guanyadora del Premi Nacional d'Assaig 2020. En aquest llibre fa un recorregut per la vida del llibre al llarg de gairebé trenta segles.

Coneixerem com s’han fet els llibres al llarg del temps, amb materials que van des del fum fins la pedra, l'argila, la seda, el plàstic i la llum. A més, també pots aprendre quin paper han tingut els llibres en diferents moments de la història.

L'autora també connecta els clàssics amb el món contemporani i els posa en relació amb temes actuals. Us agraden els llibres? Aquesta és la lectura que necessiteu.

Aprofiteu el Black Friday per triar i remenar a la vostra llibreria més propera!

Valora aquest article