Grup62
Butxaca
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

A l'ombra del crim: Doble o res, L'inspector fa tard i Joc brut

Pròleg d'Anna Maria Villalonga
Editorial: labutxaca
Col·lecció: LABUTXACA
Nombre de pàgines: 688

Sinopsi de A l'ombra del crim: Doble o res, L'inspector fa tard i Joc brut:

Presentem en un sol volum tres obres clau en la narrativa policíaca de Manuel de Pedrolo (Doble o res, L’inspector fa tard i Joc brut). Tres títols molt atractius, amb característiques pròpies, que representen una petita mostra de l’extens conjunt de la narrativa pedroliana i de la seva evolució. Una trilogia àgil, curulla de suspens, d’intriga i de crítica social. Tres textos únics que ens aboquen, cadascun a la seva manera, a una profunda reflexió al voltant del món i de la naturalesa humana. Per als amants del gènere, rellegir la proposta de Pedrolo l’any del centenari del seu naixement esdevé un exercici imprescindible: significa bussejar directament en les arrels de la novel·la negra catalana de l’actualitat.

Butxaca
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

Sobre l'autor de A l'ombra del crim: Doble o res, L'inspector fa tard i Joc brut

Manuel de Pedrolo (L'Aranyó, Segarra, 1918 - Barcelona 1990). Premi d'Honor de les Lletres Catalanes, és un dels escriptors més destacats, i sens dubte el més prolífic i el més llegit de la literatura catalana del segle XX.Narrador, dramaturg, assagista, poeta o traductor, Pedrolo va conrear tots els gèneres literaris i va col·laborar regularment en la majoria de revistes catalanes de l'època. Com a traductor es va centrar en els autors france...

Llegir-ne més

Continguts extra

Fragment
A_l_ombra_del_crim .pdf
Descarregar 376,66 K

Per què llegirA l'ombra del crim: Doble o res, L'inspector fa tard i Joc brut

1

Pedrolo ha estat un dels autors més prolífics i llegits de la nostra literatura. Les novel·les que inclou l’edició de labutxaca estan a l’altura dels grans referents internacionals del gènere.

2

Acompanya l’edició un pròleg d’Anna Maria Villalonga, professora de Literatura Catalana a la UB, escriptora, investigadora i crítica literària i de cinema, que ha centrat els seus estudis en el gènere de la novel·la negra.

Fitxa tècnica

Data de publicació: 31/01/2018 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-17031-40-4 | Codi: 10203880 | Format: 13 x 20 cm. | Presentació: Rústica sense solapes | Col·lecció: LABUTXACA | Sentit de lectura: Occidental

Totes les opinions de A l'ombra del crim: Doble o res, L'inspector fa tard i Joc brut

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir