Grup62
Rústica amb solapes
Triar format
Tria el teu format
Comprovar disponibilitat
Editorial: Edicions 62
Temàtica: Actualitat
Nombre de pàgines: 264

Sinopsi de Bob Dylan:

Tot el que cal saber de Bob Dylan.

La primera i única biografia en català del Premi Nobel de Literatura 2016.

La concessió del premi Nobel de literatura 2016 culmina l’obra de Bob Dylan, un dels cantautors més importants del segle xx, pont entre tradicions i estils musicals, entre la música i la poesia. El guardó confirma unes lletres que va començar a presentar el 1961 al primer disc, que, tot i que va passar pràcticament desapercebut, el van convertir des d’aquells mateixos anys en un torrent de creativitat pròpia i aliena. Tal com va dir Pere Gimferrer, «a veure si recordem que la poesia dels trobadors tota va ser escrita per ser cantada. I ningú els discuteix».

La biografia que presentem, amb fotografies de Ferran Sendra, actualitza fins al premi Nobel la que el mateix David Castillo va publicar a Edicions 62 el 1992.

Dylan, controvertit i estimulant, autor de mil himnes al vent, a la pluja, als huracans i a la calma, ha significat un far per a les generacions contestatàries, però també per als que han volgut escoltar la poesia enmig dels acords del rock and roll.

Rústica amb solapes
Triar format
Tria el teu format
Comprovar disponibilitat

Sobre l'autor de Bob Dylan

© Ferran Sendra

Poeta des de la infantesa, David Castillo (Barcelona, 1961) ha combinat la creació literària amb el periodisme des de finals dels anys setanta. Ha publicat tres antologies, dues biografies de Bob Dylan, la novel·la en vers El llibre dels mals catalans (2010) i quatre novel·les: El cel de l’infern (premi Crexells a la millor novel·la catalana del 1999), No miris enrere (premi Sant Jordi del 2001), El mar de la tranquil·litat (2010) i Barcelona ...

Llegir-ne més
Informa't de les nostres novetats d'actualitat
Apunta't i t'informarem de les nostres novetats més destacades
Carregant...

Fitxa tècnica

Data de publicació: 23/11/2016 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-297-7567-9 | Codi: 10175404 | Format: 15 x 23 cm. | Tinta: Aparte en b/n | Presentació: Rústica amb solapes | Col·lecció: Biografies i Memòries

Totes les opinions de Bob Dylan

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir