Grup62
Rústica amb solapes
Triar format
Tria el teu format
Comprovar disponibilitat

Controlar l'incontrolable

Editorial: Columna Edicions
Col·lecció: NO FICCIÓ COLUMNA
Traductor: Núria Parés Sellarès
Nombre de pàgines: 208

Sinopsi de Controlar l'incontrolable:

Bojan Krkic comparteix totes les seves vivències personals per ajudar els més joves i evitar que passin pel que ell va viure.

El 2023, Bojan Krkić va decidir abandonar el futbol després d’una llarga carrera com a professional. Una trajectòria plena d’èxits i fracassos, de llums i ombres. Ara, per primera vegada, obre el seu cor en un llibre que explora les dificultats que troba un jove en el competitiu i, a vegades, cruel món del futbol.

Aquí el jugador reflexiona sobre la solitud de l’esportista i el turment que suposa no poder controlar l’incontrolable, un procés mental desgastador que el va portar a viure moments terribles en què es va sentir molt incomprès. A més de les reflexions del mateix futbolista, aquestes pàgines compten amb el testimoni de persones que han viscut de prop la seva carrera, com Andrés Iniesta, Frank Rijkaard —el tècnic que el va fer debutar amb setze anys—, Thierry Henry i Zlatan Ibrahimović.

Rústica amb solapes
Triar format
Tria el teu format
Comprovar disponibilitat

Sobre l'autor de Controlar l'incontrolable

Bojan Krkić Pérez (Linyola, Lleida, 1990) va deixar la seva empremta en el futbol mundial jugant en tres continents, set lligues i nou equips abans de retirar-se el 2023. El viatge va començar a la Masia, l’acadèmia formativa del FC Barcelona, on gràcies al seu talent especial va destacar des de molt jove en les categories inferiors. Conegut per la seva versatilitat i habilitat per adaptar-se a diversos estils de joc, en Bojan va brillar al Ba...

Llegir-ne més

Altres llibres de Bojan Krkic Pérez

Continguts extra

Fragment
Controlar_l_incontrolable.pdf
Descarregar 605,37 K

Fitxa tècnica

Data de publicació: 03/04/2024 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-664-3175-0 | Codi: 10340653 | Format: 13,7 x 20 cm. | Presentació: Rústica amb solapes | Col·lecció: NO FICCIÓ COLUMNA | Traductor: Núria Parés Sellarès

Totes les opinions de Controlar l'incontrolable

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir