Grup62
Rústica amb solapes
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra
Editorial: Columna Edicions
Temàtica: Salut | Salut mental
Col·lecció: NO FICCIÓ COLUMNA
Traductor: Núria Garcia Caldés
Nombre de pàgines: 240

Sinopsi de Enganxat:

Raül Balam Ruscalleda exposa de manera crua i sincera la seva addicció a l’alcohol i les drogues i com ha aconseguit superar-la.

Raül Balam Ruscalleda exposa de manera crua i sincera la seva addicció a l’alcohol i les drogues i com ha aconseguit superar-la.

«Has hagut de buscar mai una fotografia que et transporti a la part més miserable de la teva existència? Per escriure aquest llibre n’he revisat centenars i, de totes les imatges, un 85% és alcohol. La meva vida era beure, beure i beure. No hi havia cap altre objectiu. La meva malaltia m’enganyava perquè pensés que ho feia perquè volia, però em tenia dominat.

Tinc una malaltia: soc addicte i ho seré tota la vida.

L’addicció no té cura, però si la tractes, podràs viure una vida plena. Podràs menjar, sortir, divertir-te…; en definitiva, viure sense alcohol i sense altres drogues. Això és el que vull explicar en aquest llibre.

I amb el meu testimoni, donar esperança a persones i a famílies que ho estan vivint».

Rústica amb solapes
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

Sobre els autors de Enganxat

© Jordi Play

Raül Balam Ruscalleda (Sant Pol de Mar, 1976) és xef i fill de la multiestrellada cuinera Carme Ruscalleda i de l’hostaler Toni Balam. Es va formar a la cuina del mític Sant Pau de Sant Pol de Mar, que va tancar l’any 2018. Actualment dirigeix el restaurant Moments de l’Hotel Mandarin Oriental de Barcelona, un projecte en què va treballar amb la seva mare i que actualment té dues estrelles Michelin. A més, està a càrrec de la cuina del restaur...

Llegir-ne més
© Josep Maria Campillo (@jm_campillo)

Carme Gasull Roigé (Saragossa, 1973) és periodista i comunicadora. Llicenciada en Ciències de la Informació per la Universitat Autònoma de Barcelona, col·labora en diversos mitjans de temàtica gastroalimentària, entre altres el portal Gastronomistas.com, del qual és cofundadora. Així mateix, exerceix habitualment de presentadora en xerrades, ponències i demostracions culinàries a fires, jornades i congressos del sector. És autora d’una guia en...

Llegir-ne més

Fitxa tècnica

Data de publicació: 11/01/2023 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-664-3001-2 | Codi: 10315065 | Format: 15 x 23 cm. | Presentació: Rústica amb solapes | Col·lecció: NO FICCIÓ COLUMNA | Traductor: Núria Garcia Caldés

Totes les opinions de Enganxat

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir